Lucescu Beşiktaş'ı neden reddettiğini açıkladı

21.03.2024 - 22:39 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 22:45

Son dakika haberleri | Mircea Lucescu, sezon içinde Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetiminden gelen teklifi neden reddettiğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Lucescu Beşiktaş'ı neden reddettiğini açıkladı

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam ediyor. 2023/24 sezonuna teknik direktör Şenol Güneş ile başlayan Siyah-Beyazlılar, Güneş'in ardından Burak Yılmaz ile devam etmişti. Burak Yılmaz'la da yollaını ayıran Beşiktaş yönetimi, Rıza Çalımbay'ı göreve getirdi. Yönetime gelen Hasan Arat, Çalımbay'dan sonra Fernando Santos ile anlaştı.

Lucescu neden Beşiktaş'ın teklifini reddetti?

Beşiktaş yönetimi, Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından 2002-2004 yılları arasında Siyah-Beyazlılar'da görev yapan Mircea Lucescu'nun kapısını çalmıştı. Fakat Rumen teknik adam, Arat yönetiminin teklifini reddetti. Lucescu, Tuttosport'a yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın teklifine neden olumsuz cevap verdiğini açıkladı.

"Ukrayna'da yaşananlardan dolayı beklemeye karar verdim"

Ukrayna takımı Dinamo Kiev'den ayrılan Mircea Lucescu, "Yeni sezonda takım çalıştıracağım. 50 yıl sonra ilk kez dinlendim. Ne yazık ki Ukrayna'da yaşananlardan dolayı durup Haziran ayını beklemeye karar verdim. Bu nedenle sezon içinde beni isteyen Beşiktaş'a hayır dedim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler