Lucescu: "Bugün iyi bir ders oldu."

03.09.2017 - 00:02 | Son Güncellenme: 03.09.2017 - 00:02

Lucescu: "Bugün iyi bir ders oldu."

Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2-0 kaybedilen Ukrayna maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

"Ukrayna takımı bizden daha iyi, daha organize, daha süratliydi. Zaferi hak ettiler. Ama inanılmaz hakem hataları tarafından da beslendiler. İki golde ofsayt ve aut verilmedi. Bizim de penaltımız vardı, vermediler. Serdar'a yapılan kırmızı karttı. Kendi oyunumuzdan memnun değilim. Kulüplerinde  oynamayan bazı oyuncular fizik olarak hazır değiller. Bizden daha üstündüler. Süratlendirdiler oyunu. Her hafta oynayan oyunculardan kurulu bir ekip görülüyordu. Bizde böyle değil."

"Ukrayna bizim gruptaki en spektaküler oyunu oynuyor. Defanstaki oyuncularla 6-7 yıl beraber çalıştım. Şimdi bir başka maçımız var. Bugün iyi bir ders oldu. Hala şansımız var. 3 gün içinde farklı bir ekip görmeyi umut ediyorum. "

"İzlanda'nın yenilgisi her şeyi değiştirdi. Grubun favorilerindendi. Diğer takımlara umut verdiler. Ama her şey bize bağlı. Evdeki iki maçla telafi edebiliriz her şeyi. Farklı bir şekilde çıkmalıyız sahaya. "

Basın toplantısı

"Oyunda iki ekip vardı. Ben bu grupta Ukrayna'nın en iyi top oynadığını düşünüyorum. Daha dikkatli olmalıydık ve kendimizle iyi anlaşmalıydık. Oyunu daha iyi kontrol edebilirdik. Ukrayna takımı iki tane kulüp takımından kurulu. Bizim takım ise 14-15 takımdan oluşuyor. Ukrayna takımı her maçı oynayan oyunculardan oluşan bir takım. Ukrayna bu maçı kazanmayı hak etti. İlk yediğimiz gol ofsayttı. 1-0'dan sonra kontra atak için boş alan bıraktık ve bundan faydalandılar. Verilmeyen bir penaltı var. Ukrayna bu goller olmasa başka goller de atabilirdi tabii. Önümüzde 3 günümüz var. İsim vermek istemiyorum ama, az antrenman yapmış oyunculardan değil, daha farklı oyunculardan bir kadro kurmak istiyorum. 9 tane yabancı 2 tane Türk oynayan takımdan çıkarabilecek oyuncu fazla değil. Çok iyi sonuçlar aldığı zaman çekirdek kadrosu olan oyunculardan kuruluydu. 7-8 senedir beraber oyuncularından kurulu bir defans ve bize karşı cesaretli bir oyun sergilediler. Biz rakibe göre daha durağan oynadık."

Lucescu basın toplantısını Ukraynalı gazetecilerin alkışları ile terk etti.

Senin için hazırladığımız haberler