Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu Geçtiğimiz Yaz Fenerbahçe'ye Gelme Şansı Olduğunu Söyledi

Burak Alaca
19.03.2023 - 15:10 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 15:38

Dinamo Kiev'in Rumen teknik direktörü Mircea Lucescu verdiği röportajda geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'ye gelme imkanı olduğunu belirtti.

Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu Geçtiğimiz Yaz Fenerbahçe'ye Gelme Şansı Olduğunu Söyledi

AJANSSPOR-HABER

Ukraynalı YouTube kanalı TaToTake'e konuk olan Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray ile Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Rumen çalıştırıcı geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'ye gelme şansı olduğunu söyledi.

İstediği oyuncular Süper Lig'de kaldı

Ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkez üslü deprem sonrası ligden çekilen Gaziantep FK ile Lazar Markovic, Alexandru Maxim ve Joao Figuiredo için görüşme gerçekleştiren Dinamo Kiev bu görüşmelerden eli boş döndü.

Fenerbahçe itirafı

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'ye gelme fırsatı olduğunu ifade eden Mircea Lucescu "Geçen yaz Fenerbahçe'ye gitme imkanım vardı ama gitmedim. Hiçbir zaman korkup kaçacak türden biri olmadım. Dinamo Kiev'deki ilk yılımda 3 kupa kazandım ve ardından bu felaket başımıza geldi. Tünelin ucundaki ışığı göremediğim için kulübü hayal kırıklığına uğratmak istemedim." dedi.

İlgini Çekebilir
Mircea Lucescu ve İsmail Kartal deprem felaketi hakkında konuştu!
Habere Git

"Sirenler hala çalıyor"

Ukrayna'da savaşın etkilerinin hala sürdüğünü vurgulayan Rumen çalıştırıcı "Sirenler çalmaya devam ediyor. Bugün antrenman sırasında 2 kez çaldı. Ülkenin batısında durum böyle değil. Kiev sınırı Rusya'ya biraz daha yakın." dedi.

"Hiçbir zaman korkak biri olmadım"

Savaş başladıktan sonra neden birçok isim gibi Ukrayna'dan ayrılmadığı sorulduğunda Lucescu "Neden hala burada olduğumu merak ediyor olabilirsiniz. Burada işler zor olsa da hiçbir zaman korkak biri olmadım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler