"Lucescu ya bunamış ya da çok büyük sahtekar..."

08.10.2017 - 22:11 | Son Güncellenme: 08.10.2017 - 22:11

"Lucescu ya bunamış ya da çok büyük sahtekar..."

AJANSSPOR - Beyaz Tv yorumcusu Ahmet Çakar, milli takımı ve futbol gündemini değerlendirdi.

Lucescu'nun açıklamalarını dinledikten sonra 3 ihtimal aklıma geliyor. Ya Lucescu bunadı ya çok büyük sahtekar ya da ben buraya geldim, imzamı attım beni kovun paramı alayım gideyim diyor.

Lucescu'nun Türkiye sınırları içinde bir takımı çalıştırması çok büyük tehlikedir. Artık parayı alıp Ukrayna'da mı İtalya da mı yaşayacağına bakıyor adam.

Bu İzlanda milli takımı Spor Toto Süper Lig'de oynasın ilk 2'ye giremez. Hırvatistan olsa şampiyon olur. Finlandiya ilk 8'e giremez. Kosova küme düşer. 

Aslında milli takım çok kötü durumda değil. Cengiz böyle giderse Roma'dan da daha iyi yerlere gider. Abdulkadir şımarmazsa Avrupa'nın çok büyük takımlarında oynar. Yusuf da aynı şekilde. Birçok genç futbolcumuz daha var. 

Önümüzdeki 5 sene milli takımın omurgasını oluşturcak oyuncular: Enes Ünal, Cengiz Ünder, Emre Mor, Abdulkadir, Yusuf Yazıcı, Oğuzhan Özyakup. Bunlar ilerde şımarmaz, alkole ve kumara düşmezse Messi Ronaldo gibi yaşarlar.

Kadroyu Lucescu seçmiyor. Kadroyu Arda'nın, Emre'nin, Burak gibi oyuncuların olduğu belki bazı basın sözcülerinin, menajerlerin olduğu bir kitle, milli takımı yönetiyor. Bunlar takıma çökmüş. Türk futbolunu bu cuntadan temizlememiz lazım.

Dünya çapında baktığımızda biz İngiltere'den daha büyük bir futbol ülkesiyiz. Milli takım olarak İngiltere'nin son 20-25 yılda bir başarısını söyleyin bana.

 

Türkiye Milli takımını tanımayan,  dünyanın bir ucundan bir adam çağırıp kadroya baktırsak şaşırır. Barcelona, Roma, Dortmund, Milan ve pek çok büyük takımda oynayan oyunculardan kurulu olduğunu görüp şaşırır. 

 

 

Lucescu'yu tanımasam, bilmesem Truva atı derim. Dış ülkeler tarafından gönderilmiş, orası zaten karışık git iyice karıştır diye gönderilmiş bir adam derim. Tanımasam adama hain diyeceğim.

Siyaseten düşünmeyin ama ben Dünya Kupası'nda İran'ı destekliyorum. Bir kere de böyle küçük, garip hem de müslüman bir ülke kazansın.

Türk futbolunda bir cunta türedi. Bunun, Türk futbolu üzerinde hakimiyet kurulmak istenmesiyle birlikte birçok nedeni vardır. 

Eğer Yıldırım Demirören gidecekse yerine gelecek adam futbolun parasını yemeyecek biri olması lazım.

Senin için hazırladığımız haberler