Lucescu'dan ayrılık sinyali

09.04.2017 - 17:31 | Son Güncellenme: 09.04.2017 - 17:31

AJANSSPOR – Rusya Ligi’nin 22. haftasında Anzhi’yi konuk eden Zenit, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve zirve yarışında büyük bir yara daha aldı. Bu karşılaşmanın ardından basının sorularını yanıtlayan Mircea Lucescu, geleceği ile ilgili de önemli bilgiler paylaştı.

Basın mensuplarından gelen “Önümüzdeki sezon kalacak mısınız?” sorusuna, “Bunu zaman gösterecek. Şu an bir şeyler söylemek için çok erken. Bu karar birkaç farklı duruma bağlı. Bekleyip göreceğiz.”  Şeklinde cevap verdi.

Ben buraya belirli hedefler için geldim diyen Romen teknik adam sözlerine şu şekilde devam etti;

“Buraya gelirken önceliğim kadroyu yeniden yapılandırmaktı. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve takım da gerçekten göze hoş gelen futbol oynamaya alıştı, rakip ne kadar zorlu olursa olsun, maç içerisinde her zaman söz hakkına sahip olduk. Buralara tabiî ki de kolay ulaşılmadı. Geçen süreçte çok zorluklar da yaşadık.”

“Zenit’e imzayı attığımda takımın yaş ortalaması 29’du. Geleceği de düşünerek bazı hamleler yaptık. Zenit her zaman zirveyi hedefleyen bir kulüp oldu ve bu hedefe ulaşılamadığı her zaman başarısızlık olarak görülebilir. Önümüzde hala maçlar var ve lig yarışını sonuna kadar sürdüreceğiz. Ben kontratlara hiç bir zaman takılmadım. Bu nedenle benim durumumu da lig sona erdikten sonra görüşürüz” dedi.

 

 (YASAL UYARI: Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.)

Senin için hazırladığımız haberler