Lucescu'dan Beşiktaş sözleri: "Göreceğiz"

12.02.2020 - 18:50 | Son Güncellenme: 12.02.2020 - 16:11

Lucescu'dan Beşiktaş sözleri: "Göreceğiz"

Beşiktaş'ta danışman olarak göreve gelmesi beklenen Rumen futbol adamı Mircea Lucescu, açıklamalar yaptı. Lucescu, "Başkan ile anlaşabilecek miyiz göreceğiz" ifadesini kullandı.

Lucescu Inter hakkında konuştu

İtalyan basınına konuşan Lucescu, sözlerini eksi takımı Inter'in verdiği şampiyonluk mücadelesine değinererek başladı.

Luce, "Inter derbide karakter gösterdi. Bu sene Inter'in yılı, inanılmaz açlar. Conte'ye ve kulübe teşekkürler. Teknik direktörün elinin değdini görüyorsunuz. Evet Inter'in senesi. Kolay olmayacak çünkü Juventus bırakmayacak ancak Milan derbisindeki zafer, olgunlaşmanın bir sinyali. Daha sonra büyük bir tecrübesi olan Eriksen geldi, Lukaku çok iyi. Bu takımı beğeniyorum" dedi.

Lucescu'dan Brescia sözleri

Tecrübeli teknik adam, Serie A'da çalıştırdığı bir diğer takım olan Brescia'nın küme düşme hattında yer almasını de değerlendirdi.

Lucescu, "Bazı başkanlar, teknik direktör değiştirmenin sorunları çözmeye yeteceğini düşünüyorum. Formunuzu, alışkanlıklarınızı, kısacası her şeyi bir anda değiştiremezsiniz. Kolay değil. Brescia'nun kurtulması zor olacak. Corini'yi yollamak bir hataydı, Brescia onun takımıydı" ifadesini kullandı.

Ahmet Nur Çebi ile görüşecek

Beşiktaş'taki yeni görevi hakkında da konuşan Lucescu, "Muhtemelen Beşiktaş'a danışman, direktör olarak yardım edeceğim. Başkanla (Ahmet Nur Çebi) görüşeceğim. Anlaşmaya varabilecek miyiz, göreceğiz" diye görüş bildirdi. 

Lucescu Beşiktaş'ta ne yapacak?

Lucescu kulübün profesyonel olarak yeniden yapılanması ve kadro planlaması üzerine çalışacak. İlk etapta 5-6 ay süreyle kendisini ve mevcut yapının durumunu ölçecek olan 74 yaşındaki Lucescu, bu süreçte yönetimin planlarına yardım edecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler