Lucescu'dan flaş açıklamaları!

09.11.2017 - 20:34 | Son Güncellenme: 09.11.2017 - 20:34

Lucescu'dan flaş açıklamaları!

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, hazırlık karşılaşmasında deplasmanda 2-0 kaybedilen Romanya maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Lucescu'nun açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

"Uzun süredir birlikte olmayan oyuncuları biraya getiriyoruz. Kenan, Okay ve Atilla iyi oynadı. İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıya iyi başladık. Selçuk'un hatası mı, tam olarak göremedim gol oldu. Zamana ihtiyacımız var. O zaman elimizde var"

"Cosmin'le evet görüştüm kendisini tebrik ettim. Romanya iyi takım, Hollanda karşısında da bu oyunu devam ettirmesini söyledim. Cosmin iyi bir oyuncuydu ve iyi bir antrenör. Romanya takımı havasını yakalayınca iyi işler yapabilir. Romanya dostluk maçlarını en fazla kazanan takım. Bu maçlardan bir organizasyon olsaydı, 1. olabilirdi. Constantin Budescu kaliteli bir oyuncu bu konuda polemiklere girmek istemiyorum. Takımımızda bugün 4 tane 20 yaş altı futbolcumuz vardı. Romanya'nın kalitesi ortada"

"Taktik olarak ofansif futbol sergilediler. Bizim de ilk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum.Bireysel hata olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımın hepsi kaliteli oyuncular. Zamanla bazı şeyleri aşacağız. Tamamiyle kişisel hatalar olduğunu düşünüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler