Lucescu'dan Salah için olay sözler

05.03.2019 - 10:24 | Son Güncellenme: 05.03.2019 - 13:24

Lucescu'dan Salah için olay sözler

Türkiye A Milli Takım eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Liverpool'un yıldız golcüsü Mohammed Sallah hakkında konuştu.

Lucescu'nun Shakhtar Donetsk'i çalıştırdığı yıllarda Salah'ın Ukrayna ekibine önerildiği, yıldız forveti reddeden Rumen teknik adamın, "Salah mı? Mısır'dan ne kadar büyük bir futbolcu çıkabilir ki? İstemiyorum" dediği ortaya çıktı. 

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'un 2017 yazında Roma'dan 42 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Mısırlı yıldız Mohamed Salah, oynadığı futbolla dünya futbolunun en büyük yıldızlarından biri haline geldi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü görevi sona eren Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun yıllar önce Mısırlı yıldız hakkında söylediği sözler ortaya çıktı.

Spor Arena'da yer alan habere göre, Ukraynalı futbol yorumcusu Igor Tsygany'nin verdiği bilgiye göre Lucescu'nun Shakhtar Donetsk'i çalıştırdığı yıllarda Salah'ın Ukrayna ekibine önerildiğini belirtti. Lucescu'nun bu teklife yanıtı ise çarpıcı oldu.

Salah'ı reddeden Lucescu, "Salah mı? Mısır'dan ne kadar büyük bir futbolcu çıkabilir ki? İstemiyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler