Lucescu'nun öncelikli gol silahı belli oldu

02.09.2017 - 03:03 | Son Güncellenme: 02.09.2017 - 03:03

2018 Dünya Kupası finallerine katılma yolunda A Milli Takımımız, I Grubu’nda bu akşam Ukrayna’nın karşısına çıkacak. Deplasmandaki mücadele öncesi Ay-Yıldızlılar’ın başındaki ilk sınavına çıkacak olan Mircea Lucescu, hem ilk 11’ne son şeklini verdi hem de rakibi yıkacak oyun planını hazırladı.

Uzun yıllar Shakhtar Donetsk’te çalıştığı için Ukrayna’nın oyuncularını çok iyi tanıyan Lucescu, savunmayı Şener, Serdar Aziz, Ömer Toprak ve Caner Erkin’den oluşturacak. Emre Belözoğlu’nun tecrübesinden de yararlanacak olan Rumen hoca, 37 yaşındaki oyuncuyu Mehmet Topal’la birlikte defansın önünde oynatacak. Bu ikiliden Mehmet, stoperlere daha yakın oynayacak. 

Öncelik sabırlı oyun

Onların önünde de sağda Cengiz, ortada Hakan Çalhanoğlu ve solda da Arda Turan sahne alacak. Kampın başında takımdan ayrı çalışan Burak Yılmaz’ın tam olarak hazır hale gelmemesi sebebiyle forvette Cenk Tosun oynayacak. 3 puanı almamız halinde 6 Eylül’de sahamızdaki Hırvatistan maçına daha büyük bir umutla çıkacağımız Ukrayna sınavında Luce, topun mümkün olduğu kadar bizde kalmasını ve sabırlı bir oyunla sonuca ulaşılmasını istiyor. Oyuncuların da son derece motive bir şekilde galibiyet yemini ettikleri konuşuluyor.  (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler