Lucescu'ya göre Merih'in ligi Premier Lig

20.04.2020 - 17:36 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 17:39

Lucescu'ya göre Merih'in ligi Premier Lig

A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Juventus forması giyen milli oyuncu Merih Demiral hakkında konuştu. Luce, genç savunmacının transfer olması durumunda Premier League'de çok iyi oynayacağını söyledi.

İtalyan basınına konuşan Lucescu; Merih Demiral'ın sakatlığı ile ilgili olarak, "Merih iyi bir oyuncu. Sakatlanması üzücü ama yine de çok genç. Merih mükemmel bir profesyonel, umarım eskisinden daha güçlü dönecek." dedi.

Milli oyuncudan övgüyle bahseden Luce, "Sadece yetenekli bir oyuncu birkaç yıl içinde Sporting'ten Juventus'a büyük bir sıçrama yapabilir, nereye giderse gitsin her zaman çok iyi iş çıakrdı ve bu da harika bir geleceği olabileceği anlamına geliyor. Chiellini'nin değerli bir varisi olacak." ifadesini kullandı.

Başarılı stoperle ilgili transfer haberlerine de değinen Rumen teknik adam, "Eğer birçok takım Merih'i istiyorsa; harika özellikleri herkes tarafından fark ediliyor demektir. Bugün yaptıklarına değil, geleceğe yatırım yapacaklardır. Büyük bir dürüstlükle, yönetimin planlarının ne olduğunu bilmiyorum. Juventus'un paraya ihtiyacı varsa, onu satmak iyi olacak. Onu Premier League'de iyi oynarken görebiliyorum. Özellikleri ile çok fazla uyum sağlayacağı bir lig." diye görüş bildirdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler