Luciano Spalletti istifa mı etti? Canlı yayında resmen açıkladı...

İsa Kethüda
29.06.2024 - 21:15 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 21:25

EURO 2024 son 16 turunda İsviçre, İtalya'yı 2-0 yenerek ilk çeyrek finalist oldu. İtalya'da teknik direktör Luciano Spalletti flaş açıklamalar yaptı...

Luciano Spalletti istifa mı etti? Canlı yayında resmen açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda son şampiyon İtalya, İsviçre'ye 2-0 yenilerek organizasyona veda etti.

İtalya teknik direktörü Luciano Spalletti, karşılaşma sonrası geleceği ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Sorumluluk bana ait"

Taraftarlardan özür dileyerek sözlerine başlayan Spalletti, "Sorumluluk bana ait çünkü kadroyu ben seçtim. Bundan daha fazlasını yapamazdık. 

"Geleceğim için Başkan Gravina ile konuşacağım"

Geleceğim için Başkan Gravina ile konuşacağım. O bana her zaman harika davrandı. Konuşarak bir sonuca varacağız" ifadelerini kullandı. 

"Bireysel olarak çok kötüydük"

Bireysel olarak tempolarının altında olduklarını söyleyen Spalletti, "Bireysel olarak çok kötüydük ve ortalamanın altında kaldık. İlk yarıda tempo olarak rakibimizden çok gerideydik. İkinci yarının başında yediğimiz gol ise her eşyi bitirdi. 

"İsviçre bugün çeyrek finale çıkmayı hak etti"

Böyle veda etmek acı veriyor. Herkesten özür diliyoruz. Bugün hayal kırıklığına uğradık ve İsviçre bugün çeyrek finale çıkmayı hak etti. Maç boyunca mücadele ettik, ilk yarıda çok fazla top kaybettik ve rakibe çok fazla boşluk bıraktık. Zor bir maçtı" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler