Ömer Üründül'den Ludogorets maçı sonrası Fenerbahçeli iki yıldıza eleştiri

Orhan Gülek
27.10.2023 - 09:00 | Son Güncellenme: 27.10.2023 - 09:10

Ünlü yorumcu Ömer Üründül, Fenerbahçe'nin Ludogorets'i 3-1 mağlup ettiği maçta Dusan Tadic ile Fred'in fizik kondisyonuna dikkat çekti. İşte tüm detaylar

Ömer Üründül'den Ludogorets maçı sonrası Fenerbahçeli iki yıldıza eleştiri

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü hafta maçında Ludogorets'i 3-1 mağlup etti ve bu sezon tüm kulvarlardaki 18 karşılaşmayı da kazanmış oldu.

Karşılaşma sonrası ünlü yorumcu Ömer Üründül, sarı lacivertli oyunculardan Dusan Tadic ile Fred'in fiziksel kondisyonunu eleştirdi.

"Fenerbahçe, kopuk bir görüntü sergilendi"

Fenerbahçe'nin Ludogorets karşısında oynadığı futbolu beğenmediğini dile getiren Üründül, şu ifadeleri kullandı:

 "Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde de galibiyet serisini bozmadı. Gerçekten hem lig hem Avrupa kulvarında küçümsenmeyecek bir gidişat var. Ancak ben bu maçtaki futbolu iyi bulmadım. Kopuk kopuk bir görüntü sergilendi. Ataklarda devamlılık yoktu, etkinlik sınırlıydı. Bilhassa rakibin geriden riskli paslarına itibar etmeyip uzun toplarla çıkması, beklenen hücum presini de gündeme getirmedi."

"Fizik olarak düşüş içinde oldukları bu maçta da görüldü"

İsmail Kartal'ın Tadic ve Fred tercihlerinin yanlış olduğunu dile getiren Üründül, "Fenerbahçe iyi giderken Tadic ve Fred'in fizik açıdan düşüş içinde olduklarını her yazımda belirtiyorum. İsmail Kartal, rotasyonlu kadroda bu ikisine birden görev verdi ve fizik olarak düşüş içinde oldukları bu maçta da görüldü. Bu arada haksızlık da etmeyeyim, ikinci goldeki atak olgunlaşırken Tadic'in, Oosterwolde'ye attığı pas gerçekten seyredilmeye değerdi." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe kazanıyor ülke puanı artıyor! İşte son durum...
Habere Git

Üründül'e göre Fenerbahçe-Ludogorets maçının en ilginç olayı

Karşılaşmada en ilginç olayın, uzun süredir sakatlığı bulunan Cengiz Ünder'in son dakikalarda oyuna girmesi olduğunu belirten Üründül, "Bana en ilginç gelen olay, İsmail Kartal'ın 89'da Cengiz Ünder'i oyuna almasıydı." ifadelerini kullandı.

İlk kez 3'te 3

Öte yandan bu sonuçla birlikte 3'te 3 yapan Fenerbahçe, 9 puanla liderliğini sürdürdü. Ludogorest ise 3 puanda kaldı. Sarı lacivertli ekip, ilk kez Avrupa kupalarında bir grup aşamasına 3'te 3 yaparak başladı.

Senin için hazırladığımız haberler