Lugano cephesinden açıklama: "Beşiktaş'tan korkmamalıyız"

16.08.2024 - 09:19 | Son Güncellenme: 16.08.2024 - 09:43

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Beşiktaş, Avrupa Ligi play-off turunda; Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rakibi, İsviçre ekibi Lugano ile eşleşti.

Lugano cephesinden açıklama: "Beşiktaş'tan korkmamalıyız"

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turunda Fenerbahçe'ye elenerek veda eden ve ardından Avrupa Ligi 3.eleme turunda Partizan'ı geçen Lugano, play-off turunda Beşiktaş'ın rakibi oldu. İsviçre ekibinin teknik direktörü Mattia Croci-Torti çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İstanbul'a gidip...

Lugano teknik direktörü Mattia Croci Torti: "Bu akşam ortaya koyduğumuz yürekle Beşiktaş'tan korkmamalıyız. Büyük bir takımla karşılaşacağımızı biliyoruz ama son maçlardan bir şeyler öğrendiğimizin de farkındayız. Üzerimizdeki baskı biraz daha az olacak çünkü Avrupa'dayız ve önemli olan da bu. Ancak İstanbul'a gidip turnayı gözünden vurmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Çok iyi bir teknik direktör olacak"

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe'nin Lugano ile karşılaşmasının ardından İsviçre ekibinin teknik direktörü Mattia Croci Torti'den övgüler alan Jose Mourinho: "Kendisinin çok iyi bir teknik direktör olacağına inanıyorum. Takımı çok organize atak yapabiliyor. Tebrik ediyorum" demişti

Lugano geçen senede rakip olmuştu

Geride bıraktığımız sezon Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş D Grubu'nda Lugano ile aynı grup içerisinde yer almış ve ilk maç İsviçre ekibinin 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanırken ikinci maçtan temsilcimiz 2-0'lık galibiyetle dönmüştü.

Beşiktaş-Lugano maçları ne zaman?

Play-off turunda ilk maçlar 22 Ağustos'ta, rövanş müsabakaları ise 29 Ağustos'ta oynanacak. Beşiktaş ilk maçı deplasmanda oynayacak.


Senin için hazırladığımız haberler