Lugano-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Belli oldu...

İsa Kethüda
10.07.2024 - 12:57 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 13:01

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki Lugano ile 23 Temmuz'da karşılaşacağı maçı yayınlayacak kanal belli oldu... İşte detaylar...

Lugano-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Belli oldu...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Lugano ile deplasmanda karşılaşacağı maçı yayınlayacak kanal belli oldu.

İlk maç D-Smart'ta

Sports Digitale'da yer alan habere göre; Lugano - Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçı yayın hakkını D-Smart satın aldı.

İlk maç saat 21.30'da başlayacak

23 Temmuz'da İsviçre'de oynanacak ilk karşılaşma saat 21.30'da başlayacak. Rövanş maçı ise 30 Temmuz Salı günü saat 20.00'de İstanbul'da oynanacak.

Lugano, Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli taraftarlara bilet satılmayacağını duyurdu

Öte yandan Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki rakibi Lugano, İsviçre'deki ilk maç için sarı-lacivertli taraftarlara bilet satılmayacağını duyurdu.

İsviçre temsilcisinden yapılan Türkçe açıklamada, "UEFA, Fenerbahçe ile Lugano arasında 23 Temmuz tarihinde oynanacak maç için Fenerbahçe taraftarlarına stadyum yasağı getirdiğini bildirmiştir. Bu nedenle, Thun Stockhorn Arena'nın misafir taraftarlara ayrılmış bölümü kapalı kalacaktır ve Fenerbahçe taraftarlarının bu maç için bilet satın almaları yasaklanmıştır." denildi.

Senin için hazırladığımız haberler