Lugano: ''Muslera uzun yıllar Galatasaray'da kalacak''

05.07.2018 - 20:18 | Son Güncellenme: 05.07.2018 - 21:18

Eski Fenerbahçeli savunma oyuncusu Diego Lugano, TRT Spor'a Uruguay milli takımı ve Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu.

Eski Fenerbahçeli savunma oyuncusu Diego Lugano, TRT Spor'a Uruguay milli takımı ve Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu.

Lugano'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Kariyerini sonlandıran Urugaylı oyuncu, ''Muslera kendini Galatasara'a adamış ve orada çok rahat. Bana hep İstanbul'daki gelecek planlarından bahsediyor. Daha uzun yıllar orada kalacağını düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

Uruguay çok üst düzey bir seviyeye geldi

Türkiye'yi sürekli takip ediyorum. Uruguay'ın 3 defa üst üste bu turnuvada olmasının grurunu yaşıyoruz. Bu çalışmalarımızın ve devamlılığın bir göstergesi. Uruguay, sadece dünya kupası için değil, son 2 sene içerisinde çok üst düzey bir seviyeye geldi. Bu antrenörün ve takım arkadaşlarımın bir başarısı. Bu başarı için gurur duyuyorum. Şu anda çeyrek finaldeyiz ve bunun devamının gelebileceğini hayal ediyoruz. 

Hayatımın en güzel zamanlarını Fenerbahçe'de geçirdim

İstanbul'u özlüyorum. Her zaman derim ki sportif ve aile ortamı olarak hayatımın en güzel zamanlarını İstanbul'da ve Fenerbahçe'de geçirdim. Türkiye'de çok mutluydum ve birçok arkadaşım var. İki çocuğum orada doğdu. Her zaman en güzel hatıralarım Fenerbahçe'de oldu. Şu anda devam eden futbol rutinim sebebiyle İstanbul'a gelme fırsatım oluşmadı. 

İstanbul'a gelip takımı görmek istiyorum

Fakat şimdi Sao Paulo'da başladığım görevden sonra tekrar İstanbul'a gelip takımı görmek istiyorum. Fenerbahçe benim için çok önemli, kendi kimliğimi  Fenerbahçe ile özdeşleşmiş olarak hissediyorum ve geleceğe bu şekilde bakıyorum. 

Ali Koç'u tanıyorum, elinden geleni yapacakdır

Her zaman uzaktan da olsa Fenerbahçe'yi destekliyorum. Bu sene farklı olacak çünkü çok uzun seneler sonra başkan değişti, ayrıca hoca değişikliği de oldu. Takım birkaç senedir kupa kazanamadı. Yeni bir sezon olacak. Ali Koç'u tanıyorum ve benim zamanımda asbaşkanımızdı. Elinden geleni yapacaktır. Ben de başarıların gelmesini dört gözle bekliyorum. Umuyorum ki Fenerbahçe şampiyon olur ve Avrupa'da başarılı bir sezon geçirebilir. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler