Lugano: "Skrtel'in olmaması dezavantaj!"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Lugano: "Skrtel'in olmaması dezavantaj!"

Son 5 Haber

Fenerbahçe, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Marsilya maçının bilet fiyatlarını açıkladı! Misafir takım taraftarı olmayacak

Real Madrid, Thibaut Courtois ile sözleşme uzatıyor

Ayhancan Güven, Intercontinental GT Challenge'ın Suzuka 1000 ayağında 3. oldu

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Uruguaylı stoper Lugano, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi beIN Sports'a konuştu. Lugano'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Futbolu bırakalı 6 ay oldu ama burada öyle bir atmosfer var ki, şu an sahaya çıksam belki 60 dakika oynarım.
Bugün stadyuma gelirken tüylerim diken diken oldu. Taraftar büyük baskı yaratacak. Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyor. Bu olumlu yansıyabilir.

Beşiktaş'ın stoperleri kariyerli ve tecrübeli stoperler. Fenerbahçe değişim sürecinde. Karşılaştırma yapmak doğru olmaz ama kağıt üzerinde Beşiktaş'ın stoperleri daha iyi.

Skrtel'in olmaması dezavantaj. Sahada %100'ünü veren bir oyuncu. Onun yerine oynayacak oyuncular her şeylerini verirlerse camianın sevgilisi olabilirler.
Türkiye'de unutmadığım derbi, ilk geldiğim yılda İnönü'de oynadığımız ve Kezman'ın golüyle gelip geldiğimiz maç.

Bunu konuşmak için çok erken. 6 aydır sportif direktörüm. İleri de ne olacağını bilemeyiz. Şu an için kendi görevime konsantreyim.