Diego Lugano'dan Arjantin Milli Takımı'na Gönderme

İsa Kethüda
17.05.2023 - 16:35 | Son Güncellenme: 17.05.2023 - 16:49

Uruguay Milli Takımı ve Fenerbahçeli eski futbolcu Diego Lugano, Arjantin Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nı almasında verilen yanlış kararların etkili olduğunu söyledi.

Diego Lugano'dan Arjantin Milli Takımı'na Gönderme

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Uruguay Milli Takımı'nın eski kaptanı ve bir dönem ülkemizde Fenerbahçe forması giyen Diego Lugano, Futbol por Carve'ye flaş açıklamalarda bulundu. Lugano, Arjantin Milli Takımı'nın da Dünya Kupası'nı kazanmasıyla ilgili olarak da FIFA'yı suçladı. İşte detaylar...

"Arjantin'in kazanmasına yardım edildi"

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin ile ilgili sözlerine başlayan Lugano, "Arjantin'in Dünya Kupası'nı kazanmasına yardım edildi diye düşünüyorum. Kazandıkları beş penaltıdan bazılarının yanlış karar olduğunu düşünüyorum" dedi.

"FIFA, Messi'den yararlanacağını biliyordu"

Açıklamalarına devam eden Lugano, "Arjantin'e yardım ettiklerinden hiç şüphem yok. Bu bir gerçek. FIFA, Lionel Messi'den nasıl yararlanacağını gayet iyi biliyordu" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, deplasmanda 3 puana hasret!
Habere Git

Öte yandan, Arjantin'in Dünya Kupası'nda kazandığı penaltı karşılaşmaları şu şekilde:

  • Suudi Arabistan
  • Polonya
  • Hollanda
  • Hırvatistan
  • Fransa

Lugano 2018 yılında futbolu bıraktı

42 yaşındaki eski futbolcu, 2018 yılında São Paulo formasıyla futbola veda etmişti. Lugano, Fenerbahçe formasıyla da 188 karşılaşmada forma giydi ve 27 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Forma giydiği takımlar

Uruguaylı eski futbolcu kariyerinde Club Nacional, Hacken, Malaga, West Bromwich ve PSG gibi takımların da formalarını giydi.

İlgini Çekebilir
Fırtına'nın Fenerbahçe maçı kamp kadrosu belli oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler