Luis Campos İstanbul'da! İşte geliş nedeni

25.08.2022 - 16:41 | Son Güncellenme: 25.08.2022 - 17:04

Galatasaray'ın Icardi için transfer iddiaları gündemdeki yerini korurken Paris Saint Germain'in sportif direktörü Luis Campos Şampiyonlar Ligi kurası için İstanbul'da

Luis Campos İstanbul'da! İşte geliş nedeni

AJANSSPOR HABER 

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas döneminde danışmanlık yapan ve şu an Paris Saint Germain'in sportif direktörü olan Luis Campos İstanbul'a geldi. 

Şampiyonlar Ligi kura çekimi için geldi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonu grup kuralarının çekimi için İstanbul'a gelen Luis Campos bu akşam yapılacak organizyona katılacak. Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den transfer etmek istediğim Icardi iddiaları gündeme iken sarı kırmızılıların Luis Campos ile görüşüp görüşmeyeceği bilinmiyor. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Icardi bombası! Fransızlar yazdı
Habere Git

L'Equipe Icardi geliyor dedi

Sarı kırmızılı takımın bir süredir gündeminde olan transfer için Fransızların ünlü gazetesi L'Equipe "Icardi Galatasaray'a evet dedi" başlığıyla verdiği haberde oyuncunun İstanbul'a taşınacağını duyurdu. Galatasaray'ın bu sezon Mertens, Toreira, Oliviera gibi ünlü oyuncuları kadrosuna kattığını ve Icardi konusunda da ısrarlı olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde basında Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'nın İstanbul'a geldiğini iddia edilmişti. 
 

Senin için hazırladığımız haberler