Luis Diaz’ın 8459 kilometrelik bekleyişi!

29.10.2023 - 14:52 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 14:53

Premier Lig ekibi Liverpool’un Kolombiyalı futbolcusu Luis Diaz’ın annesi ve babası, Kolombiya’nın Barrancas adlı kasabasında kaçırıldı. İşte detaylar…

Luis Diaz’ın 8459 kilometrelik bekleyişi!

AJANSSPOR HABER

Premier Lig takımı Liverpool’un başarılı futbolcusu Luis Diaz’ın annesi ve babası, Kolombiya medyasının verdiği habere göre motorlu iki saldırgan tarafından silah zoruyla kaçırıldı. Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, dün akşam Diaz’ın annesinin kurtarıldığını ama babası için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini kamuoyuna duyurdu.

Luis Diaz’ın annesi kurtarıldı ama babası…

26 yaşındaki futbolcunun annesi Kolombiya'da, La Guajira bölgesine bağlı bir kasaba olan Barrancas'ta kaçırılmıştı. Diaz’ın annesi kurtarıldı ve durumunun da iyi olduğu açıklandı. Babası için yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucu çıkan çatışmada iki saldırganda polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Çatışma sonrası Luis Diaz’ın babası da kurtarıldı.

Diaz’ın annesi ve babası nasıl kaçırılmıştı?

Liverpool forması giyen kanat forvet Luis Diaz'ın ailesi, Kolombiya'da silahlı kişiler tarafından kaçırılmıştı. Saldırganlar, Diaz'ın ailesinin yolda önünü kesip silah zoruyla arada bindirerek kaçırdı. Çıkan çatışmalar sonucu iki saldırganda etkisiz hale getirilmiş ve Diaz’ın annesi ile babası kurtarılmıştı.

Luis Diaz’ın Liverpool kariyeri

2021-2022 sezonunun devre arasında Porto’dan Liverpool’a 47 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olan Luis Diaz, İngiliz ekibiyle çıktığı 58 resmi maçta 14 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon çıktığı 11 maçta 3 kez ağları sarsmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler