Antalyaspor'dan Ayrılan Luiz Adriano, Internacional'e Transfer oldu

Akın Ungan
22.02.2023 - 17:14 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 17:21

Antalyaspor'da sözleşmesi feshedilen Luiz Adriano, Brezilya'ya döndü. Adriano, Internaciınal ile anlaştı. Kulüp, transferi resmen açıkladı. İşte detaylar.

Antalyaspor'dan Ayrılan Luiz Adriano, Internacional'e Transfer oldu

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Palmeiras'tan Antalyaspor'a gelen Luiz Adriano, Akdeniz ekibi ile sözleşmesini feshetti. Yıldız futbolcu, ülkesi Brezilya'ya geri döndü.

Ajansspor duyurmuştu, Internacional açıkladı

Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini, yapılan görüşmeler sonucunda devre arasında fesheden Luiz Adriano, eski kulübü Internacional'e transfer oldu. Daha önce Ajansspor'un duyurduğu haber resmileşti. Internacional, transferi açıkladı.

Sosyal medyadan paylaşıldı

Kulüp, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yıldız futbolcunun takımda oynadığı dönemden bir fotoğrafı da kullanarak, "Luiz Adriano geri döndü" dedi.

İlgini Çekebilir
Sözleşmesi feshedildi! Luiz Adriano, Brezilya yolcusu
Habere Git

Cumartesi maça çıkabilir

Luiz Adriano, cumartesi günü ilk resmi maçına çıkabilir. Lisansı Aimore ile oynanacak maça yetiştirilmeye çalışılacak 35 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Mano Menezes’in şans vermesi halinde forma giyebilecek. 

16 sene sonra Internacional forması giyecek

Futbola Internacional alt yapısında başlayan Luiz Adriano, 2007 yılında Brezilya ekibinden Ukrayna’nın Shakthar Donetsk takımına transfer oldu. Golcü futbolcu, resmi sözleşmeye imza atmasıyla birlikte tam 16 yıl sonra evine geri dönmüş olacak.

İlgini Çekebilir
Bulut davasını kaybederse Beşiktaş'a yasak gelebilir
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler