Luiz Gustavo mesajı verdi: "Yaparsak Süper Lig'de şampiyonuz"

12.07.2021 - 14:12 | Son Güncellenme: 12.07.2021 - 14:15

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, basın mensuplarına açıklama yaptı. Vitor Pereira ve şampiyonluk hakkında mesajlar verdi. İşte detaylar...

Luiz Gustavo mesajı verdi: "Yaparsak Süper Lig'de şampiyonuz"

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesinde Fenerbahçe hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, Topuk Yaylası'nda basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Detaylar haberde...

"Pereira ile birlikte bir felsefe geldi"

İlk olarak kamp dönemi hakkında konuşan Gustavo, "Geçen sezondan kalan hataları düzeltmeye çalışıyoruz. Yeni hocamız Vitor Pereira ile birlikte yeni bir felsefe geldi. Herkes şu anda çok konsantre ve sezon öncesi çok istekli" diye konuştu. 

"Şampiyonluk için buradayım"

Bu sezon şampiyonluktan başka bir sonucu düşünmediklerini ifade eden tecrübeli orta saha, "Buradaki üçüncü sezonum. Ben buraya sadece şampiyonluk hedefiyle geldim. Bu sene de benim için farklı olmayacak. Oyuncular olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Her şeyden önce kulüp gelir" açıklamasını yaptı. 

Saçlarını neden kısalttı?

Teknik direktör Vitor Pereira ile aynı dili konuşuyor olmalarının avantaj olup olmadığı konusuna değinen Gustavo, "Aynı dili konuşmaktan ziyade onun ne istediğini anlamamız önemli. Bize oynatmak istediği oyun sistemini anlıyoruz. Umarım sahada bunun karşılığını verebiliriz" dedi. Gustavo, saçlarını neden kısalttığı sorusuna da "Saçlarımı oğlum uzattığı için uzatmıştım. Oğlum saçlarını kestirince ben de kestirdim" yanıtını verdi. 

"Çok fazla gol yedik, bunu düzeltmeliyiz"

Geçen sezon şampiyonluğa oynayan bir ekip olarak fazla gol yediklerini söyleyen Gustavo, "Öncelikle bunu düzeltmeliyiz. Geçen seneyi tabii ki tek bir maçla özetleyemem. Birçok kırılma anı oldu. Yeni hocamız Pereira geçen sezonu iyi bir şekilde analiz edecektir. Aynı hataları tekrarlamamak gerekiyor" dedi. 

Taraftarlara mesajı

Bilindiği üzere yeni sezonda taraftarlar stadyuma dönecek. Fenerbahçe taraftarlarına seslenen Gustavo şu sözleri söyledi:

"Futbolun güzelliği taraftarların bize yaşattığı duygular. Taraftarın olması bizi iyiye götüren unsurlardan biri olacaktır. Ben, mesleğimi yaparken her gün meslekteki son günümmüş gibi bakıyorum. Ben, işime aşığım. Hayatta elde ettiğim her şeyi futbola borçluyum. Futbola minnettarlık duyuyorum. Kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum. Son güne kadar mücadele etmek istiyorum."

"Takım olabilirsek şampiyon olacağımızı biliyoruz"

Brezilyalı futbolcu, "Sezon öncesi hazırlık dönemi çok iyi gidiyor. Herkes sorumluluğunu biliyor ve şampiyonluk istiyor. Sahada takım olabilirsek şampiyon olacağımızı biliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler