Luiz Gustavo: "Ronaldo işimizi zorlaştırıyor"

Eren Tuncay
07.02.2023 - 10:47 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 10:57

Bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan Al Nassr'ın tecrübeli oyuncusu Luiz Gustavo, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Luiz Gustavo: "Ronaldo işimizi zorlaştırıyor"

AJANSSPOR - HABER

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transferi ne kadar ses getirdiyse, takımda şu ana kadar gösterdiği performans da bir o kadar konuşuluyor. Geçtiğimiz hafta takıma adına ilk golünü penaltıdan atan Ronaldo, yeni takımında çıktığı üç maçta yalnızca bir galibiyet sevinci yaşayabildi.

Cristiano Ronaldo, şu ana kadar Al Nassr formasıyla çıktığı üç resmi maçta yalnızca bir gol atabildi. Ronaldo'nun oynadığı her maç, sosyal medyada adeta gündem oluyor ve performansı da konuşuluyor.

"Herkes ona karşı çok motive"

2019-2022 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Luiz Gustavo, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında RT Arabic'e, "Cristiano'nun varlığı kesinlikle işimizi zorlaştırıyor. Çünkü tüm takımlar ona karşı mümkün olan en iyi şekilde oynamaya çalışıyor. O herkesin motive olmasını sağlıyor." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Mendes, Ronaldo ile ayrılığının perde arkasını anlattı!
Habere Git

Rudi Garcia oyuncusunu övmüştü

Al-Nassr Teknik Direktörü Rudi Garcia ise Ronaldo hakkında, "Ronaldo dünyanın en iyilerinden biri. Al-Nassr'ın kariyerindeki son takım olacağını ise düşünmüyorum. Ronaldo bence önümüzdeki yıllarda yeniden Avrupa'da oynayacak." demişti.

İşte Ronaldo'nun Al Nassr'daki ilk golü

Senin için hazırladığımız haberler