Luiz Gustavo: "Futbolda kalite çok önemli ama..."

23.08.2020 - 21:33 | Son Güncellenme: 23.08.2020 - 21:36

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı-lacivertliler sezon hazırlıklarını sürdürürken, takımın önemli oyuncularından Luiz Gustavo, FB TV'ye konuk oldu ve takımla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Luiz Gustavo: "Futbolda kalite çok önemli ama..."

Sezon öncesi hazrlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de deneyimli orta saha Luiz Gustavo, FB TV'ye konuk oldu ve takımla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

"Geçen seneden farklı..."

Takıma yardım etmek istediğinin altını çizen Gustavo, "Oyuncular olarak özverili şekilde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Geçen seneden farklı antrenmanlar yapıyoruz. Sıkı çalışıyoruz. Böyle devam edersek hocamızın istediği gibi bir takım çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Benim önceliğim takımıma yardım etmek. Bu tarz konulara açık bir insanım. Hocamız benden ne isterse ben elimden geleni yaparım." dedi.

Gustavo'dan taraftara mesaj!

Taraftara önemli mesajlar veren Luiz Gustavo, "12 Numara olarak büyük Fenerbahçe taraftarı fazlasıyla saygıyı hak etti. Maalesef şu anda taraftarlarımızdan uzaktayız, onlarla birlikte değiliz, stada gelemiyorlar. Tabii ki onların eksikliğini fazlasıyla hissettik diyebilirim. Ancak uzaktan da olsa bize göstermiş oldukları destek için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz, oyuncuların da buna karşılık verebilmek için yapabileceği en iyi şey sahada savaşmak, savaşan bir takım ortaya çıkarmak. Burası gerçekten herkes için çok özel bir kulüp. Çok fazla saygıyı hak eden, takımına tutkuyla bağlı taraftar topluluğu var. Onların stadyumda yarattığı atmosferi gerçekten çok özledik. Umarım bu süreç en kısa sürede geçecek ve biz tekrardan kavuşacağız" şeklinde konuştu.

"En önemli şey birliktelik"

Takımdaki herkesin aynı hedefe odaklanması gerektiğini belirten Brezilyalı futbolcu, "Takım ruhunu oluşturursak bu bizi sahada daha güçlü bir takım yapacak. Yeni gelen oyuncular gerçekten kaliteli ve bize katkı yapacaklarına şüphe yok. Futbolda kalite çok önemli ama birlikteliğiniz olmadığı sürece ortaya çıkaramıyorsunuz. Oynayan ya da oynamayan tüm oyuncular takımı desteklemeli ve aynı hedefe odaklanmalı." ifadelerini kullandı.

"Savaşan bir takım olacağız"

Taraftarların desteğinin ne kadar önemli olduğundan bahseden deneyimli orta saha, "Taraftarlarımızın eksikliğini çok fazla hissettik ama uzaktan gösterdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Bizim bu desteğe karşılık yapabileceğimiz en iyi şey sahada savaşan bir takım olmak. Umarım bu süreç bitecek ve taraftarlarımızla tekrar kavuşacağız." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler