Luiz Gustavo transferinde son perde! Fenerbahçe...

24.08.2019 - 13:05 | Son Güncellenme: 24.08.2019 - 10:07

Luiz Gustavo transferinde son perde! Fenerbahçe...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe’de Marsilya’dan Gustavo’nun transferi için yoğun bir mesai var. Teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği Brezilyalı futbolcu ile anlaşma sağlanırken, transferin gerçekleşmesi içinse Fransız kulübüyle görüşmeler devam ediyor. Gustavo Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? İşte son gelişmeler...

Limit 6.5 milyon euro

Eljif Elmas’ın satışıyla birlikte sarı-lacivertli takımın elinde, 6.5 milyon euroluk bonservisli oyuncu alma hakkı bulunuyor.

Bütçe zorda kalınırsa, Gustavo için kullanılacak

Son ana kadar bunun tamamının kullanılmaması üzerine bir plan var. Ancak son çare olarak gerekirse bu paranın tamamının Gustavo transferinde harcanacağı belirtildi.

Yönetim, bedelsiz oyunculara yönelecek

Eğer bu paranın tamamı Gustavo için harcanırsa, sol bek, stoper ve forvet transferleri için bedelsiz oyuncular değerlendirilecek. Fenerbahçe’nin son önerisini reddeden Marsilya’nın da 48 saat içinde gerçek teklifi bekledikleri dile getirildi.

Marsilya, Valentin Rongier ile anlaştı

Gustavo kulübüne Fenerbahçe’ye gitmek istediğini söylerken, Fransız kulübün de alternatif olarak Nantes’tan bir oyuncu ile anlaştığı ifade edildi.

Gustavo'nun önü açıldı

Gustavo’nun yerine Valentin Rongier ile anlaşma sağlanırken, bu oyuncunun transferi için Fenerbahçe’nin Gustavo işini bitirmesinin beklendiği vurgulandı. (Skorer)

Eurosport Fransa'da yer alan habere göre; Luiz Gustavo’nun transferi için Marsilya ile 5,5 milyon € karşılığında anlaşma sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler