NBA Haberleri | Luka Doncic'e 80 milyon dolarlık Yeni Kontrat

06.09.2023 - 16:22 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 16:32

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Dallas Mavericks forması giyen Sloven yıldız Luka Doncic, yeni kontratında senelik 80 milyon dolar kazanabilir. İşte detaylar

NBA Haberleri | Luka Doncic'e 80 milyon dolarlık Yeni Kontrat

AJANSSPOR - HABER

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Dallas Mavericks, yıldız oyuncusu Luka Doncic'in sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Sloven oyuncunun bir sonraki kontratında senelik 80 milyon dolar kazanabileceği iddia edildi.

Doncic'e astronomik rakam!

Önümüzdeki sezon 40 milyon doların üzerinde gelir elde etmesi beklenen Doncic'in, bir sonraki sözleşmesinde bu miktarı ikiye katlama şansının olduğu öne sürüldü. 'The Lowe Post' isimli podcast'te yer alan ESPN'den Bobby Marks, Luka'nın bir sonraki sözleşmesini senelik olarak astronomik bir rakama imza atabileceğini söyledi:

"Luka muhtemelen ilk 80 milyon dolarlık adam olacak."

Doncic, NBA'ye damga vurmaya devam ediyor

Marks ayrıca, Doncic'in bir sonraki kontratını 2025'te imzalamasının beklendiğini sözlerine ekledi. Mavericks yıldızı, son dört sezonda olduğu gibi önümüzdeki sezon da All-NBA kadrolarına seçilmesi halinde, 'supermax' kontratı imzalamaya hak kazanacak olan sekiz oyuncudan biri konumunda.

İlgini Çekebilir
NBA yönetiminden James Harden'a 100 bin dolar para cezası
Habere Git

En yüksek maaş Curry'de

2023-24 sezonunda en yüksek maaşı, 51,9 milyon dolarla Golden State Warriors yıldızı Stephen Curry'nin kazanacağı bildirilmişti.

Luka Doncic'in performansı

Luka, geçtiğimiz sezonu maç başına 32,4 sayı ve 8,6 ribaund, 8,0 asist ve 1,4 top çalma ortalamalarıyla tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler