Luka Doncic'in Dallas'taki geleceği belirsiz: "Sözleşme..."

14.06.2021 - 19:24 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 19:35

Dış haberler... Dallas Mavericks'in oyun kurucusu Luka Doncic, gelecek sezon Dallas Mavericks'ten ayrılabilir. İşte detaylar...

Luka Doncic'in Dallas'taki geleceği belirsiz: "Sözleşme..."

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Dallas Mavericks'in 22'lik yıldız oyun kurucusu Luka Doncic, gelecek sezon daha rekabetçi; daha mücadeleci bir ekipte forma giymeyi düşünüyor. Bu yıl, Los Angeles Clippers'a karşı Play-Off'larda bozguna uğrayan Dallas Mavericks, "dev anlaşma" öncesi yıldızından kaybedebilir. 

Clippers maçı dönüm noktası oldu

Sezon içerisindeki başarısı Play-Off'lara da taşıyan Doncic, LA Clippers serisinde etkileyici bir performans göstermesine takımını bir üst tura çıkaramadı. Son maçta 46 sayıyla kariyer rekorunu kıran Doncic, The Athletic'in haberine göre; takımın hücum hattının verimsiz olduğunu düşünüyor. Bu nedenle, "dev anlaşma" protokolünden caymanın eşiğinde.

Sözleşme yenilemeyebilir

2018 yılında Real Madrid'den Dallas Mavericks'e geçen Doncic, kulüple bu yaz uzun yılları kapsayacak bir anlaşmanın arefesindeydi. LA Clippers maçında, Dallas'ın hücumdaki başarısızlıklarından ötürü Sloven oyuncu, sözleşme yenileme fikrini düşünecek. 

Paul George'la uzun uzun konuştu

Luka Doncic'le ilgili bir diğer dikkat çekici detay ise, LA Clippers serisinden sonra Doncic ve Clippers'lı George'un uzun uzadıya konuşmasıydı. Amerikalı oyuncunun teselli eder şekildeki görüntüsü, Doncic'in ayrılık fikrinin yayılmasıyla tekrar ön plana çıktı. 22 yaşındaki genç oyuncu, Dallas'taki kararını önümüzdeki günlerde açıklayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler