Luka Jovic'e karantina yaramadı!

08.05.2020 - 19:11 | Son Güncellenme: 08.05.2020 - 19:16

Luka Jovic'e karantina yaramadı!

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Sırp futbolcusu Luka Jovic'in yakasını şanssızlıklar bırakmıyor. İspanyol kulüpten yapılan açıklamada 22 yaşındaki futbolcunun evde yaptığı bireysel çalışmalarda sağ ayak bileğinde kırık yaşadığı ve sahalara dönüşünün 2 ay önceden gerçekleşmeyeceği ifade edildi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Milan ilgileniyordu"

22 yaşındaki futbolcu sezon başında Bundesliga ekiplerinden Frankfurt'dan 60 milyon euro karşılığında transfer edilmiş, ancak sezon öncesi yaşadığı sakatlık ve teknik direktör Zinedine Zidane'nın gözünden düşmesi nedeniyle ligde sadece 1 maçta ilk 11'e girebilmişti. Geçtiğimiz günlerde Sport Mediaset'de yer alan haberlere göre İtalya Serie A ekiplerinden Milan, Sırp forveti kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı ve oyuncunun da resmi Instagram hesabından İtalyan kulübü takibe aldığı görülmüştü.

"Karantina ona yaramadı"

Tüm dünya karantina sürecindeyken sevgilisinin doğum gününe kutlamak için Sırbistan'a giden, doğum gününü dışarda kutladığı ve yakalandığı için de hapis cezası istemiyle yargılanan 22 yaşındaki futbolcu, cezadan kurtulmak için İspanya'ya geri dönmüştü. Karantina sürecinde başına gelmeyen kalmayan Luka Jovic'in başına bir bela daha geldi. Kulüpten yapılan son açıklamada oyuncunun evde yaptığı bireysel çalışmalarda sağ ayak bileğinde kırık yaşadığı ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Yaşadığı sakatlık sonrası İtalyan kulüp Milan'ın ilgisinin ne denli azalacağı bilinmese de Jovic'i zor bir dönem bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler