Luka Modric, Suudi Arabistan'ın teklifini kabul ediyor! Transfer...

19.11.2023 - 18:28 | Son Güncellenme: 19.11.2023 - 18:33

La Liga devi Real Madrid'in dünyaca ünlü Hırvatistanlı oyuncusu Luka Modric, Suudi Arabistan'dan gelen dev maaş transfer teklifine olumlu yaklaştı. Detaylar...

Luka Modric, Suudi Arabistan'ın teklifini kabul ediyor! Transfer...

AJANSSPOR HABER

La Liga devi Real Madrid'de forma giyen Luka Modric'in takımdan ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi. Yıldız oyuncunun yeni takımı ise Suudi Arabistan olacağı ifade edildi.

Sport'un haberine göre; Real Madrid'de forma savaşında takım arkadaşlarının gerisinde kalan Luka Modric takımdan ayrılma kararı aldı. 38 yaşındaki orta sahanın yeni rotasının Suudi Arabistan olabileceği belirtildi.

Dev maaş verilecek

Luka Modric için sezon başında 120 milyon euro maaşla bir teklif geldiği ancak Hırvat yıldızın Real Madrid'de kalmayı tercih ettiği vurgulandı. La Liga devinde takım arkadaşlarının gerisinde kalan Luka Modric'in bu nedenle ayrılığa sıcak baktığı kaydedildi.

38 yaşındaki orta saha bu sezon Real Madrid'de 15 maça çıktı ve 647 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futbolcu bu süreçte 1 asist üretti. Hırvat orta sahanın Real Madrid'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Luka Modric'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

 

Senin için hazırladığımız haberler