Luka Modric 1 yıllık imza atmaya hazırlanıyor

25.05.2024 - 21:50 | Son Güncellenme: 25.05.2024 - 22:18

İsmi Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor ile de anılan ve sezon sonunda Real Madrid'le sözleşmesi sona erecek olan Luka Modric hakkında transfer gelişmesi yaşandı.

Luka Modric 1 yıllık imza atmaya hazırlanıyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

12 sezondur Real Madrid'in formasını terleten Luka Modric'in, İspanyol devi ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Kariyerine Real Madrid de mi yoksa bir başka takımda mı devam edeceği merak konusu olan Modric hakkında, İspanyol basınından Relevo yeni bir iddiada bulundu. İşte detaylar...

Real Madrid'in iki dinamosu

Real Madrid'in uzun yıllardır orta sahasını emanet ettiği Luka Modric ve Toni Kroos, onca kupa ve sayısız galibiyetin ardından Eflatun-Beyazlılar'a veda etmeye hazırlanıyordu. Öyle ki Alman yıldız Toni Kroos, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, EURO 2024'ün ardından emekli olacağını duyurdu.

2014-15 sezonunda 25 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olan Kroos, bir Real Madrid efsanesi olarak 10 sezonun ardından futbola veda edecek. Kariyerine 1 Şampiyonlar Ligi ve 1 Avrupa Şampiyonası şampiyonlukları ekleme fırsatı bulunan Kroos, bu yazın ardından başarılarla dolu kariyerine nokta koyacak.

İspanyol ekibinin bir diğer yıldızı Luka Modric'in ise kariyerine nerede devam edeceği merak ediliyordu. 38 yaşındaki Modric hakkında Eyüpspor'dan, Inter Miami'ye kadar birçok kulüp için transfer iddiası gündeme geldi.

Luka Modric ile 1 sezon daha

Son olarak İspanyol basınında çıkan habere göre; Luka Modric, 1 sezon daha Real Madrid formasını giymeye devam edecek.

Haber detayında, Real Madrid'in, Borussia Dortmund ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Luka Modric ile 1 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Eyüpspor iddiası

Geçtiğimiz haftalarda Luka Modric ile Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor'un transfer için görüşme gerçekleştirdiği iddia edilmişti. Ancak Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, iddiaları şu sözlerle reddetmişti: "Bazı yayın organlarında Eyüpsporumuzun Luka Modric ile ilgilendiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Yalanlarken bile mahcup oluyor insan, bize en iyilerini laik görmeniz bizi mutlu ediyor fakat gerçekçi olmak lazım, önce bir Süper Lig'de kalıcı olalım. Tüm Türk futbol kamuoyu bizim duruşumuzu görsün. Sonra yavaş yavaş hedefleri büyütürüz. Emeklemeden yürümek olmaz!"

Luka Modric'in bu sezon performansı

38 yaşındaki Hırvat yıldız, bu sezon Real Madrid formasıyla 23'ü ilk 11'de olmak üzere toplamda 44 maçta forma giydi. Modric bu maçlarda 2 kez ağları havalandırırken, 7 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler