Luka Modric'ten Arda Güler iddiası

Cem Ergün
28.06.2024 - 16:52 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 17:09

Almanya'da düzenlenen EURO 2024'e grup aşamasında veda Hırvatistan'ın yıldızı Luka Modric, Real Madrid'den takım arkadaşı Arda Güler hakkında bir iddiada bulundu.

Luka Modric'ten Arda Güler iddiası

AJANSSPOR - DIŞ HABER

2024 Avrupa Şampiyonası'na grup aşamasında veda eden Hırvatistan'ın deneyimli futbolcusu Luka Modric, Milli futbolcumuz Arda Güler hakkındaki iddiasını, Real Madrid başkanı Florentino Perez'e açıkladı. İşte detaylar...

Turnuvaya veda ettiler

EURO 2024'te B Grubu'nda yer alan Hırvatistan, ilk maçında İspanya'ya 3-0 mağlup oldu. Daha sonra sırasıyla Arnavutluk ve İtalya ile berabere kalan Hırvatlar, turnuvaya 2 puanla veda etti.

Luka Modric, Arda Güler'den bahsetti

Hırvatistan formasını bir büyük turnuvada son kez giydiği kaydedilen 39 yaşındaki Luka Modric, İspanyol basınından Defansa Central'in haberine göre A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler hakkında konuştu.

Performansından etkilendi

Habere göre Luka Modric, Türkiye'nin EURO 2024'teki ilk maçında Gürcistan ile karşılaştığı mücadelede Arda Güler'in performansından çok etkilendi.

"Ballon d'Or'u kazanacağı çok açık"

Modric'in, Real Madrid başkanı Florentino Perez ile gerçekleştirdiği bir görüşmede Arda hakında şu ifadeleri kullandığı kaydedildi: "İlk gün onu beş dakika gördüm ve benim için Ballon d'Or'u Real Madrid formasıyla kazanacağı çok açık"

Gürcistan ağlarını havalandırdı

Türkiye'nin Gürcistan'a karşı 3-1 galip geldiği maça ilk 11'de başlayan Arda Güler, karşılaşmanın 65'inci dakikasında şık bir golle ağları havalandırarak, Kırmızı-Beyazlıları öne geçirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler