Chelsea'de mutsuz olan Lukaku Inter'e dönmek istiyor

Akın Ungan
31.12.2021 - 13:12 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 13:21

Chelsea'de Romelu Lukaku, Inter'e dönmek istiyor. Lukaku, transfer hakkında konuştu. Romelu Lukaku bonservis bedeli ne kadar? Lukaku'nun bu sezonki performansı nedir?

Chelsea'de mutsuz olan Lukaku Inter'e dönmek istiyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Belçikalı forvet Romelu Lukaku, Chelsea günlerinden ve Inter sevdasından bahsetti.

"İtalya'ya geri döneceğim"

Lukaku, yaptığı açıklamada İtalya'ya geri dönmek istediğini söyledi. Golcü futbolcu, "Inter'in her zaman kalbimde olduğunu söyledim. İtalya'ya geri döneceğim, bunu gerçekten istiyorum." ifadelerini kullandı.

Lukaku'nun Chelsea günleri

Inter'den 115 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Chelsea'ye transfer olan Lukaku, buradaki durumunu açıkladı. İngiliz devinde istediği kadar forma şansı bulamayan Lukaku, "Fiziksel olarak iyi durumdayım, hatta eskisinden bile daha iyi. İtalya'da 2 yıl boyunca uzmanlarla çok çalıştım. Chelsea'dei durumdan memnun değillim ancak bu normal. Koç, başka bir sistemle oynamayı seçti. Pes etmeyeceğim ve bir profesyonel gibi çalışmaya devam edeceğim. Bu durumdan dolayı mutlu değilim ama ben bir işçiyim ve vazgeçmek zorunda değilim." dedi.

Romelu Lukaku kimdir?

Anderlecht Altyapısında yetişen Romelu Lukaku, 8 Ağustos 2011 tarihinde, 15 Milyon Euro karşılığında ilk Chelsea macerasına başladı. West Bromwich ve Everton'a kiralık olarak gönderilen Belçikalı futbolcu, Everton tarafından 35,36 Milyon Euro'ya bonservisi alındı.

3 yılın ardından Manchester United, oyuncuyu 84,70 Milyon Euro karşılığında renklerine bağladı. 8 Ağustos 2019 tarihinde İtalyan devi Inter, golcü futbolcuyu 74 Milyon Euro'ya transfer etti. Burada çok iyi sezonlar geçiren Lukaku, tam 115 Milyon Euro bonservis bedeli ile yurt dışındaki ilk durağı olan Chelsea'ye geri döndü.

Bu sezonki karnesi

Lukaku, bu sezon Chelsea forması ile 18 karşılaşmada görev aldı. Golcü, bu maçlarda 7 kez fileleri havalandırırken, 2 kez de gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler