Lukaku yedek kulübesinin camını yumrukla indirdi!

Feride Kara
01.12.2022 - 20:53 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 21:04

2022 FIFA Dünya Kupası F Grubu'nda Belçika Hırvatistan ile 0-0 berabere kalarak turnuvaya veda etti. Maçta müsait pozisyonda golleri kaçıran Lukaku sinirlerine hakim olamadı

Lukaku yedek kulübesinin camını yumrukla indirdi!

AJANSSPOR HABER

2022 FIFA Dünya Kupası F Grubu'nda Hırvatistan ile Belçika son maçlarında karşı karşıya geldi. 90 dakika golsüz sona erince gruptan 4 puanla çıkan Hırvatistan oldu. 

Belçika veda etti

Fas 7 puanla gruptan çıkarken Belçika 3 puanla Dünya Kupasına veda etti. Maç sonunda Belçikalı oyuncular büyük bir üzüntü ile soyunma odasının yolunu tutarken karşılaşmada önemli pozisyonları gole çeviremeyen Lukaku sert bir hareketle turnuvayı bitirdi. 

İlgini Çekebilir
Yaşlılara yer yok!
Habere Git

Net golleri kaçırdı

Maçın ikinci yarısında oyuna giren Belçika'nın yıldız oyuncusu Romelu Lukaku 60. dakikada direğe takıldı. Carrasco şutunu Hırvatistan çıkarmaya çalışırken topu önünde bulan Lukaku'nun vuruşu direkten döndü. Maçın 90. dakikasında ise Dendoncker'in arka direğe kaldırdığı top kalecinin üzerinden geçti kale önünde boş pozisyonda bulunan Lukaku'ya geldi. Golcü oyuncu topa vurmak yerine göğsüyle yumuşatınca topu kaybetti. 

Yedek kulübesini yumrukladı

Maç sonunda soyunma odasına giden Lukaku büyük bir sinirle yedek kulübesine sert bir yumruk attı. Oyuncunun yumruğuyla yedek kulübesindeki plastik kısım yere düştü. Belçikalı oyuncu kaçırdığı gollerle olası bir son 16 turundan takımını etti. 

Senin için hazırladığımız haberler