Lukas Podolski, Boca Juniors için karar verecek...

13.05.2020 - 01:19 | Son Güncellenme: 13.05.2020 - 01:34

Lukas Podolski, Boca Juniors için karar verecek...

Antalyaspor'da forma giyen Arjantinli santrfor Gustavo Blanco Leschuk, liglerin başlama durumu, koronavirüs salgını (Covid-19) ve Lukas Podolski'nin Boca Juniors'a transfer iddiaları hakkında konuştu.

AJANSSPOR / DIŞ HABER

Ligin başlama durumunu değerlendiren Gustavo Blanco Leschuk, "Teorik olarak lig Haziran ayının ortasında başlıyor. Şu an düşünceleri ligi oynatmak, askıya almak değil." dedi.

 

"Türkiye'de rahatım, ama..."

"Arjantin'e geri dönecek misin?" sorusuna Leschuk, "Türkiye'de rahatım, ama gelecekte Arjantin'e dönebilirim. Şu an hedefim Avrupa'da birkaç yıl daha devam etmek" ile sözlerine devam eden Leschuk, "Oteldeyiz ve hala dışarı çıkamıyoruz. Ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyoruz. Başkanın otelindeyiz şu an. Çok konforlu bir otel ve çok güzel"şeklinde konuştu.

"Zoom ile çalışmalarımızı yapıyoruz"

Evde Zoom ile çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Leschuk, "Başkanın otelindeyiz ve Zoom ile çalışmalarımızı yapıyoruz. Tıbbi kontrolleri yaptık ve normal eğitime geri döndük." açıklamasını yaptı. 

Podolski karar verecek...

Polonya asıllı Alman oyuncu Lukas Podolski'nin Boca Juniors'a transfer söylentilerine de değinen Leschuk, "Ailesi ve temsilcisiyle bu konuyu konuşacak ve ona göre karar verecek. Ona ülkem ve Boca hakkında en iyi görüşlerimi sundum" ile sözlerini tamamladı. 

4 gol 3 asist

Öte yandan Akdeniz ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi devam eden 28 yaşındaki santrfor, bu sezon forma giydiği 24 maçta 4 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler