Lukas Podolski, Sergen Yalçın'ın izinde

İsa Kethüda
18.06.2021 - 10:05 | Son Güncellenme: 18.06.2021 - 10:11

Son olarak Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski'ye, Das Supertalent (Süper Yetenek) yarışmasından jüri üyeliği teklifi geldi. İşte detaylar.

Lukas Podolski, Sergen Yalçın'ın izinde

Hüseyin Özkök-AJANSSPOR

Antalyaspor'daki sözleşmesinin sona ermesinin ardından kendisine yeni bir takım arayan ABD, Meksika ve Körfez ülkelerinden çeşitli teklifler alan Lukas Podolski'ye bir teklifte ülkesi Almanya'dan geldi.

Podolski'ye şov dünyasından teklif

Ancak bu kez teklif futboldan değil şov dünyasından. Bild'in haberine göre Almanya'nın en büyük özel TV kanalı olan RTL, Türkiye'de daha önce Yetenek Sizsiniz adıyla gerçekleştirilen Das Supertalent (Süper Yetenek) yarışması için Podolski'ye jüri üyeliği teklifinde bulundu.

Süre istedi

Röportajlarında oldukça rahat ve eğlenceli tavırları olan ve yaptığı anlık esprilerle her zaman dikkatleri üzerine çeken Alman oyuncu, RTL'den düşünmek üzere süre istedi. 

Futbolu 2 yıl daha oynadıktan sonra bırakmak istediği bilinen Podoslki, tanınırlığı ve sempatikliğiyle reytingleri sürekli düşüşte olan şov için ideal bir jüri üyesi olarak görülüyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar ile birlikte bir dönem Yetenek Sizsiniz yarışmasında jüri üyesi olarak yer almıştı.

İlgini Çekebilir
Podolski'ye Kuzey Amerika'dan teklif...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler