Lukas Podolski'nin dondurma dükkanına saldırı

03.07.2020 - 17:59 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 22:31

Lukas Podolski'nin dondurma dükkanına saldırı

TFF Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Lukas Podolski'nin Almanya'nın Köln şehrinde yer alan dondurma dükkanına iki kişi saldırdı.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

RTL.de sitesinde yer alan habere göre; 2 Haziran Perşembe günü Lukas Podolski'nin Köln'deki dondurma salonuna (Ice Cream United) iki adam tarafından bir saldırı oldu. Saldırı sonucu polis iki kişiyi gözaltına aldı.

Saldırının nedeni henüz bilinmiyor

Haberde, saldırının nedeni henüz bilinmiyor. Ancak polis iki saldırganın alkol ve uyuşturucu etkisi altında olduğundan şüphelendiği için kan örnekleri aldığı belirtildi.

"Masaları fırlatıp ayaklandılar"

Konuyla ilgili Lukas Podolski, Express gazetesine açıklamalarda bulundu. Podolski, "Komşumuz durumu tahkim etmeye ve sakinleştirmeye çalıştı. Durum tırmandığında orada değildi. Masaları fırlatıp ayaklandılar" dedi. 

"Burası çok sayıda turistin seyahat ettiği yer"

Köln şehrinin olaya tepki göstermesi gerektiğini ifade eden Podolski, "Burası çok sayıda turistin seyahat ettiği yer. Köln halkı bile kendini güvende ve rahat hissetmek istiyor. Bir şeyler yapılmalı ve şehir harekete geçmeli. Bu şartlar altında devam edemez ve savunulamaz" ifadelerini kullandı. 

Yasal Uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler