Lukas Podolski'nin döner zammı ortalığı karıştırdı

28.04.2022 - 09:21 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 13:11

Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski'nin restoranlarındaki dönerin fiyatına yaptığı zam oranı Almanya'da tepkilere neden oldu. Detaylar haberimizde...

Lukas Podolski'nin döner zammı ortalığı karıştırdı

Süper Ligde bir dönem Galatasaray ve Antalyaspor formaları giyen Lukas Podolski, ülkesi Almanya'da restoran zinciri kurmuştu. 10'dan fazla döner dükkanı olan Alman futbolcu, son dönemde ise yaptığı zamlarla gündeme gelmeye başladı. 

Dönere 90 sent zam yaptı, tepki geldi

Akşam'da yer alan habere göre; Döneri 6 eurodan satan Podolski, 90 sent zam yaptı ve dönerin fiyatını 6.90 euroya çıkardı. Poldi'nin dönere yüzdelik dilimde enflasyonun üzerinde zam yapması tepkileri de beraberinde getirdi

Enflasyonunun 2 katına yakın

Almanya'da vatandaşlar Podolski'nin bu zammına isyan ederken, 36 yaşındaki futbolcu ise enflasyon nedeniyle artan maliyetleri işaret etti. Almanya'da mart ayında açıklanan aylık enflasyon %7.3 olarak bildirilmişti. Poldi'nin ekmek arası dönere, açıklanan enflasyonun iki katına yakın zam yapması ülkede gündem olurken, Alman oyuncu hakkında işlem yapılması istendi. 

İlgini Çekebilir
Lukas Podolski: "Löw Fenerbahçe'ye gelirse şampiyon..."
Habere Git

Polonya Ligi'nde forma giyiyor

36 yaşındaki Poldi, futbol hayatını şu anda Polonya ekibi Gornik Zabrze'de sürdürüyor ve bu ülkeye de yatırımlar yapmayı düşünüyor.

Tecrübeli futbolcu bu sezon Zabrze formasıyla bu sezon 27 maçta sahaya çıkarken, 7 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler