Pendikspor'da Lusamba ile Viera, Galatasaray mağlubiyetinin sebebini açıkladı

02.12.2023 - 21:24 | Son Güncellenme: 02.12.2023 - 21:28

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında evinde Galatasaray'a 2-0 Pendikspor'da Lusamba ile Ivo Viera, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Pendikspor'da Lusamba ile Viera, Galatasaray mağlubiyetinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Pendikspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kritik maçı Galatasaray 2-0'lık skorla kazandı ve maç fazlasıyla ligde liderlik koltuğuna oturdu.

Karşılaşma sonrası Pendikspor'da Lusamba ile Ivo Viera, açıklamalarda bulundu.

Lusamba: "Şans aradık ama değerlendiremedik"

İlk olarak söz alan ve iyi bir mücadele verdiklerini ifade eden Pendikspor'un Demokratik Kongolu futbolcusu Lusamba, şu ifadeleri kullandı:

"Büyük bir takıma karşı oynadık. Elimizden geleni yaptık. Şans aradık ama değerlendiremedik. İkinci yarıda onlar daha çok pozisyon buldu. Büyük takımlara böyle pozisyon verirseniz değerlendirir. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız."

Ivo Viera: "Çektiğimiz şutlar hedefi bulmalıydı"

Pendikspor'un teknik direktörü Ivo Viera ise karşılaşmayı şu sözlerle değerlendirdi:

"Maçın ilk yarısı oyunu tuttuk. Galatasaray'a karşı iyi şeyler yaptık. İkinci yarıda maalesef iki gol yedik. Ona rağmen oyuncularım oynaya devam etti. Ellerinden geleni yaptı. Sonuç olarak Galatasaray kazandı.  Böyle bir takıma karşı çektiğiniz şutlar hedefi bulmalıydı. Maalesef oyuncularım bunu yapamadı. İlerleyen maçlarda bunu başaracağız."

Senin için hazırladığımız haberler