Hatayspor'da Lütfü Savaş'tan küme düşme, Volkan Demirel ve Ze Luis açıklaması

28.10.2022 - 18:36 | Son Güncellenme: 28.10.2022 - 18:49

Atakaş Hatayspor'da başkan Lütfü Savaş, takımın son durumu, teknik direktör Volkan Demirel ve Beşiktaş maçında gol atan Ze Luis'in hakkında açıklamada bulundu

Hatayspor'da Lütfü Savaş'tan küme düşme, Volkan Demirel ve Ze Luis açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Atakaş Hatayspor Onursal başkanı ve Hatay Anakent Belediyesi başkanı Doç. Dr Lütfü Savaş, Beşiktaş galibiyetinden sonra yaptığı, 'Türkiye'de herşey düşer Hatayspor düşmez' açıklamasının pozitif bir yankı yarattığını söyledi. 

"Gayet başarılı bir yönetimimiz var"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Savaş, ''Ben 3 dönemdir belediye başkanıyım ve yönettiğimiz tüm takımlar başarılı oldu. 3 tane Süper Lig takımımız var. Diğer 10 tane spor kulübümüzde belediyemize bağlı. Bunların hepsine biz destek veriyoruz. Tabii bu durum bazı politik çevreleri rahatsız ediyor. Bizim başarısız olmamızı istiyorlar. Hatayspor'u birçok borçla aldık, şu anda Süper Lig'de 3. yılımızdayız. Gayet başarılı bir yönetimimiz var. Buna rağmen futboldan anlamadığı hâlde yaygara yapan, Atakaş Hatayspor nasıl küme düşer diye hesap yapanlar var." dedi.

"İmkânsız olan Hatayspor'un düşmesi"

Beşiktaş maçı sonrası 'Türkiye'de herşey düşer Hatayspor düşmez' açıklamasına da değinen Savaş, şöyle konuştu:

"Her sezon bu sezon düşeriz yaygarası yapıyorlar. Bunların politik hesapları var. Sanıyorlar ki bizim Hatayspor'a sahip çıkmamız politik nedenledir; bizim tek amacımız Hataylılar takımlarıyla mutlu olsun, gurur duysun diyedir. Siyasette kiyayetsiz olan insanlar, bizim sanki spora siyasi kazanım için el attığımız algısını yaratarak, her mağlubiyetten sonra kaos yaratmaya çalışıyorlar. O nedenle maçtan sonra dedim ki 'Siz Türkiye'de altın, euro, enflasyonun düşeceğini mi sanıyorsunuz, yaşandı mı bu; ben de daha ilerisini söylüyorum, bunlar yaşanmadıysa Hatayspor'un küme düşmesi de yaşanmaz. Türkiye'de imkânsız olan herşeyi saydım; onlardan daha imkânsız olan Hatayspor'un düşmesi...'' dedi. 

İlgini Çekebilir
Hatayspor'da Yaşar Kemal Uğurlu şaşkınlığı
Habere Git

"Ze Luis'ten 15 gol bekliyorum"

Beşiktaş maçında gol atan Ze Luis için ise Doç.Dr Lütfü Savaş, ''Bundan sonraki süreç içersinde biz Mame Diouf'tan ne bekliyorsak Ze Luis'ten de aynısını bekliyoruz. Tama hazır değildi, ama Dünya Kupası nedeniyle verilecek arada hazır hâle gelecek. Şimdi ise yüzde 70-75'le oynar. Bu sene 15 yakın gol atacağını düşünüyorum'' şeklinde konuştu. 

Lütfü Savaş'tan Volkan Demirel açıklaması

Ömer Erdoğan sonra Hatayspor'un başına geçen ve başarılı bir performans sergileyen Volkan Demirel'e de değinen başkan Savaş ''Volkan Demirel'le 2 yıllık sözleşmemiz var. Şehri çok seviyor; şehir de onu sevdi. Biz 2 yıllık sözleşmenin dışında da devam etmek isteriz; başarılı da şu anda... 4'te 3 yaptık'' dedi. 

Volkan Demirel'e doğum günü sürprizi

Öte yandan sahasında Beşiktaş galibiyetiyle moral bulan Hatayspor, deplasmandaki A.Gücü maçı hazırlıklarını keyifli bir şekilde sürdürüyor. Bordo-beyazlılar, dünkü antrenman öncesinde takımı ayağa kaldıran teknik direktör Volkan Demirel'in doğum gününü kutladı.

Senin için hazırladığımız haberler