Lütfü Savaş'tan Hatayspor'dan Ömer Erdoğan, Mame Diouf, Benzia Açıklaması

Salim Manav
30.03.2022 - 17:40 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 17:45

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş; Ömer Erdoğan, Mame Diouf, Kahraba, Benzia ve Adama Traore hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Lütfü Savaş'tan Hatayspor'dan Ömer Erdoğan, Mame Diouf, Benzia Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatay Onursal Başkanı Lütfü Savaş, bordo-beyazlı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

'Ömer Hoca, A Milli Takıma gitmeli'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Lütfü Savaş, "Ömer Erdoğan ile 1 yıl daha sözleşmemiz bulunuyor. Ömer Hocamızın bizde sonsuz kredisi var ve kendisi arzu ettiği müddetçe biz uzun süre birlikte çalışmak isteriz. Ömer Hocamızın açık çeki var. Ömer Erdoğan, eğer bir gün Hatayspor'dan ayrılacaksa da hedefi A Milli Takım olmalı diye düşünüyorum. Ömer Erdoğan'ın bundan sonraki durağı A Milli Takım olmalı" dedi.

'Mame Diouf'un kalmasını istiyoruz'

'Mame Diouf ile sözleşme uzatacak mısınız?' sorusuna Başkan Savaş, "Futbol Şube Sorumlumuz Ender Yardımcı, Mame Diouf'un menajeri ile yaklaşık 4 aydır sözleşme yenilemek için görüşme halinde. Mame Diouf kalmak istiyor, biz de onu istiyoruz. Diouf'un durumu haziran ayında netlik kazanacak" cevabını verdi.

'Benzia'nın opsiyonu yok, Kahraba tatmin etmedi'

Yassine Benzia, Mahmoud Kahraba ve Adama Traore'nin geleceği hakkında ise Savaş, "Yassine Benzia'da opsiyon hakkımız yok fakat Kahraba'nın sözleşmesinde opsiyon maddesi yer alıyor. Kahraba'nın şu ana kadar göstermiş olduğu performans tatmin edici değil. Kahraba popüler bir futbolcu ama bu popülerliliğini kalan 8 maçta da sahaya yansıtamazsa bonservisini almayız" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Adama Traore'yi teklif yapacağız'

"Adama Traore son 2 sezonda toplam 60 maça çıkmış olsaydı sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha yenilenecekti. Afrika Kupası ve yaşadığı sakatlıklar buna engel oldu. Dolayısıyla sezon sonu serbest kalacak. Teklifimizi yapacağız, eğer takımda kalmak isterse anlaşabiliriz"

Senin için hazırladığımız haberler