Luuk de Jong, 3 Avrupa kulübünü peşine taktı!

24.08.2021 - 11:42 | Son Güncellenme: 24.08.2021 - 11:44

Beşiktaş'ın da daha önce transfer etmek istediği Hollandalı golcü Luuk de Jong'a talip olan Avrupa kulüpleri ortaya çıktı. İşte gelişme ve detaylar...

Luuk de Jong, 3 Avrupa kulübünü peşine taktı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İspanya Ligi ekiplerinden Sevilla'da forma giyen Hollandalı golcü Luuk de Jong ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Daha önce Beşiktaş ile de anılan Luuk de Jong'a Avrupa'dan toplamda 3 talipli var. Detaylar haberde...

Sevilla'dan ayrılmaya hazırlanıyor

Luuk de Jong, son 2 yılını Sevilla'da geçirdi. İspanyol ekibinde 94 maçta 19 gol kaydeden futbolcu, şu sıralarda kulüpten ayrılmaya hazırlanıyor.

Barcelona, PSV ve West Ham istiyor

Beşiktaş'ın daha önce kadrosuna katmak istediği Luuk de Jong'a Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden kulüpler talip oldu. İngiliz ve İspanyol basınına göre; Barcelona, PSV Eindhoven ve West Ham United tecrübeli golcüyü istiyor. 

Luuk de Jong daha önce de formasını giydiği PSV ile görüşmelerini sürdürüyor. West Ham da süreci yakından takip ediyor. Barcelona da yine içinde bulunduğu mali problemlere karşın oyuncuyla ilgileniyor. 

Sevilla'nın bonservis beklentisi 

Santrfor ve forvet arkası oynayabilen 30 yaşındaki golcü oyuncunun Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam ediyor. Sevilla oyuncudan 6 milyon Euro civarında bir bonservis bekliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler