Lyanco, Beşiktaş'a Transferi İçin İstanbul'a Geldi

Akın Ungan
19.07.2023 - 20:57 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 21:46

Son dakika transfer haberleri | Southampton'ın başarılı stoperi Lyanco, Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. İşte tüm detaylar.

Lyanco, Beşiktaş'a Transferi İçin İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ahmet Nur Çebi yönetimi, savunma hattına yapılacak takviye için Brezilyalı stoper Lyanco ile sona geldi.

Lyanco İstanbul'a geldi

Beşiktaş, Championship'te Southampton forması giyen Lyanco ile anlaşma sağladı. 26 yaşındaki futbolcu, kendisini Siyah-Beyazlılar'a bağlayacak sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geldi.

2027'ye kadar sözleşme imzalanacak

İngiliz kulüp ile anlaşma sağlayan Ahmet Nur Çebi yönetimi, Lyanco'nun bonservisini alacak. Kara Kartal, Brezilyalı ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalayacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta beklenen ayrılık gerçekleşti! Teklif kabul edildi...
Habere Git

Fenerbahçe'de istedi

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Lyanco için geçtiğimiz günlerde harekete geçmişti. Sarı-Lacivertliler'in, Southampton forması giyen Brezilyalı savunmacı ile anlaşmaya çok yakın olduğu öne sürülmüştü.

Şenol Güneş: ''Alsak çok farklı olurdu''

Lyanco, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ısrarla istediği oyunculardandı. Güneş, daha önce yaptığı bir açıklamada "Lyanco’yu alsaydık çok başka şey konuşacaktık. Lyanco’yu alabilirsen alacaksın, transfer böyle bir şey, pazarlık" ifadelerini kullandı.

Lyanco'nun performansı

2021 yazında Torino'dan Southampton'a 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Lyanco, geride bıraktığımız sezon 30 maçta forma giydi. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Lyanco, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 26 yaşındaki stoper, 6 mücadelede sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Çebi'den taraftara mesaj
Habere Git

"Ben de Beşiktaş taraftarları gibi çılgınım"

Lyanco, havaalanında yaptığı ilk açıklamada, "Burada olduğum için mutluyum. Yeni başlangıç için heyecanlıyım. Ben de Beşiktaş taraftarları gibi çılgınım. Bu kulüp için elimden gelen hey şeyi yapacağım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler