Lyon Transfer Hedefini Belirledi! Galatasaray'dan Mostafa Mohammed...

Akın Ungan
19.01.2022 - 16:53 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 17:06

Galatasaray'ın forveti Mostafa Muhammed, Lyon, Sevilla, Lille ve Hertha Berlin gibi birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde bulunuyor. İşte detaylar...

Lyon Transfer Hedefini Belirledi! Galatasaray'dan Mostafa Mohammed...

Galatasaray'ın forveti Mostafa Mohammed, ara transfer döneminin gözde oyuncuları arasında yer almaya devam ediyor. Oyuncu, birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer aldı.

Lyon'un B planı Mostafa!

RMC'nin haberine göre Sardar Azmoun ile görüşmelerine devam eden Fransız ekip Lyon, oyuncu ile anlaşmaya varamadığı takdirde, B planı olarak Galatasaray'dan Mostafa Mohammed ile temasa geçmeyi düşünüyor.

Avrupa, Mostafa Mohammed'in peşinde

Galatasaray'ın başarılı santrforu Mostafa Mohammed, Avrupa'nın birçok kulübünün listesinde bulunuyor. Fransız Lyon'un yanı sıra, bir diğer Fransız kulüp Lille, İspanya'dan Sevilla ve Almanya'dan Hertha Berlin'in futbolcuya ilgisinin olduğu biliniyor.

Mostafa Mohammed'in performansı

28 Kasım 1997 doğumlu Mostafa Mohammed, Mısır'ın El Dakhlia takımında futbola başladı. Ülkesinin Tanta SC, Gaish ve Zamalek gibi kulüplerinde forma giyen Mısırlı forvet, 1 Şubat 2021 tarihinde kiralık olarak Galatasaray'a gelerek, Türkiye macerasına başladı.

Bu sezon 29 maça çıkan Mostafa Mohammed, 6 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 kez de arkadaşlarına gol pası verdi. Kariyer boyunca 168 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki genç golcü, 56 gol atıp, 12 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler