Lyon, Uğurcan Çakır için kesenin ağzını açtı! Trabzonspor ilk teklifi reddetti

17.07.2021 - 21:16 | Son Güncellenme: 17.07.2021 - 21:28

Son dakika transfer haberleri... Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olympique Lyon, Trabzonsporlu Uğurcan Çakır için astronomik bir teklifte bulundu. Detaylar haberimizde.

Lyon, Uğurcan Çakır için kesenin ağzını açtı! Trabzonspor ilk teklifi reddetti

AJANSSPOR - HABER

 

Trabzonspor'un ve A Milli Erkek Futbol Takımı'nın başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için Fransız ekibi Olympique Lyon devreye girdi. Önceki yılı 4. sırada tamamlayan Lyon, ilk 4 ekip arasında en fazla gol yiyen takım konumundaydı.

 

Kulüp yönetimi ve teknik heyet, bu noktadaki eksikliği giderebilmek adına kaleci arayışına girdi. Uğurcan Çakır'ı takıma kazandırmak isteyen Lyon'lu yetkililer, Trabzonspor'a bir teklifte bulundu. Ancak Trabzonspor yönetimi bu teklifin yetersiz olduğunu Fransız tarafına iletti.

10 milyon Euro yetersiz bulundu

Olympique Lyon yönetimi, Uğurcan Çakır'ı transfer edebilmek adına Trabzonspor yönetimine 10 milyon Euro teklif etti. Türkiye Gazetesi'ndeki haberde, bordo-mavililerin bu teklifi yetersiz bulup görüşmelerin en az 20 milyon Euro'luk bir tekliften sonra başlayacağı ileri sürüldü. Lyon'un yeni teknik direktörü Peter Bosz, kaledeki açığı kapatmak için ilk olarak Onana'yı düşünmüş; oyuncunun 2021 Kasım ayına kadar doping cezası nedeniyle forma giyemeyecek olmasından ötürü Uğurcan'a yönelmişti. 

Uğurcan Çakır'ın istatistikleri

25 yaşındaki Uğurcan Çakır, Trabzonspor formasıyla şimdiye dek 97 maça çıkarken kalesinde 111 gol gördü. Her yıl değer kazanan oyuncunun güncel piyasa değeri Transfermarkt'teki verilere göre 19 milyon Euro bandında. Bordo-mavili ekip de oyuncunun en az 20 milyon Euro'ya satılmasını planlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler