Lyon'dan Ersin Destanoğlu sürprizi

Salim Manav
18.09.2021 - 12:48 | Son Güncellenme: 18.09.2021 - 13:32

Beşiktaş'ta forma giyen Ersin Destanoğlu'na Fransa Ligue 1 ekibi Lyon talip oldu. Fransız ekibi, Kartal'la devre arasında pazarlık masasına oturacak. İşte detaylar...

Lyon'dan Ersin Destanoğlu sürprizi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş'ta Borussia Dortmund maçının ardından sıcak bir gelişme yaşandığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yıldız futbolcusuna Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un talip olduğu öğrenildi. Kartal'ın devre arasında pazarlık masasına oturacağı vurgulandı.

Transfer sürprizi

Süper Lig'de ilk 4 hafta sonunda liderlik koltuğunda bulunan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile karşılaşan Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncusuna Lyon'un talip olduğu belirtildi. İşte Lyon'un transfer teklifinde bulunduğu o isim...

Lyon Ersin'e talip

Fanatik'in haberine göre Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek istediği iddia edildi. Siyah-beyazlıların genç file bekçisi için iyi bir teklif gelmesi halinde satışına onay vereceği vurgulandı.

Dortmund maçında dikkat çekti

Beşiktaş'ın genç eldiveni Ersin Destanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında performansıyla alkış topladı. Alman basını karşılaşmanın ardından Ersin hakkında olumlu yorumlarda bulundu.

Golden Boy'a aday gösterildi

Genç file bekçisi 'Golden Boy' ödülü için finale kalan 40 futbolcu arasında yer aldı. Ersin Destanoğlu'nun bu listedeki tek kaleci olması gözlerden kaçmadı.

Senin için hazırladığımız haberler