Lyon'dan Nabil Fekir açıklaması

13.07.2019 - 23:39 | Son Güncellenme: 13.07.2019 - 20:42

Lyon'dan Nabil Fekir açıklaması! Fransa Ligi ekiplerinden Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas, Nabil Fekir'in transfer durumu hakkında RMC Sport'a açıklamalarda bulundu.

"Onunla ilgilenen kulüplerin olduğunu biliyoruz"

Aulas, "Nabil sözleşmesinin son yılına girdi. Onunla ilgilenen kulüplerin olduğunu biliyoruz. Ekonomik olarak güçlü durumdayız. Onu bekleyebiliriz. Uygun bir kulüp bulamazsa bu çok iyi bir haber olurdu. Çünkü o zaman yeni bir sözleşme için onunla görüşebiliriz. " dedi.

"Sözleşmesini uzatmaktan dolayı mutlu oluruz"

Aulas, "Nabil ve ondan önce gelen oyunculara ve onların isteklerine daima saygı duydum. Gitmek istediğini ya da kalacağını, uzatmak üzere anlaşmaya çalışacağımızı söylüyor. Nabil seviyesine uygun bir kulübü hak ediyor ve bir yere gidemezse sözleşmesini uzatmaktan dolayı çok mutlu olacağız" ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Fekir geçen sezon Liverpool'a katılmak üzereydi, ancak oyuncu sağlık kontrolünden geçememiş ve anlaşma iptal olmuştu.

Betis devrede...

Le Parisien sitesinde yer alan habere göre, İspanyol ekibi Real Betis, Nabil Fekir için Lyon'a 30 milyon Euro teklifte bulundu. Betis, Fekir ile 5 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Ayrıca Fekir'e yıllık 7 milyon Euro teklif önerdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler