Lyon'dan Zaha açıklaması! ''90 dakika oynayamaz"

13.09.2024 - 23:44 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 23:55

Fransa Ligi ekibi Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, Süper Lig devi Galatasaray'dan transfer edilen Wilfried Zaha'nın sakatlık durumu hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

Lyon'dan Zaha açıklaması! ''90 dakika oynayamaz"

AJANSSPOR HABER

Sezon sonuna kadar Galatasaray'dan kiralık olarak Lyon'a transfer olan Wilfried Zaha'nın oynama durumu hakkında Fransız temsilcisinin teknik direktörü Pierre Sage açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''Zaha biraz formsuz geldi''

Sage, Fildişili futbolcunun henüz 90 dakika oynamak için yeterli fizik gücüne sahip olmadığını ifade eden Pierre Sage, "Wilfried Zaha biraz formsuz geldi çünkü transfer döneminin sonlarında olası bir transfer için daha az antrenman yaptı. 90 dakika oynayabilmesi için biraz zamana ihtiyacı olacak." dedi.

Sezon sonuna kadar kiralık gitti

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da gün içerisinde Derrick Köhn’ün ardından bir ayrılık daha gerçekleşti. Sarı-kırmızılı ekipte Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha, sezon sonuna kadar Fransa temsilcisi Lyon’a kiralandı.

3 milyon ödenecek

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Dazet Wilfried Armel Zaha’nın 2024-2025 sezonu için geçici transferi konusunda Olympique Lyonnais SASU ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Olympique Lyonnais SASU, şirketimize net 3.000.000 euro tutarında geçici transfer bedeli ödeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Zaha, Lyon ile anlaşma imzalamasının ardından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı taraftarlara veda etti. 31 yaşıdaki forvet, Galatasaray formalı paylaşımında "Gala aileme teşekkür ederim yakında görüşürüz. Zaha ailesinden sevgiler" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler