Günay Güvenç, Gaziantep FK - Beşiktaş Maçı Başlamadan Sarı Kart Gördü!

25.12.2022 - 16:20 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 16:43

Son dakika | Gaziantep FK ile Beşiktaş karşılaştı. Koridorda hakeme itiraz eden kaleci Günay Güvenç, maç başlamadan sarı kart gördü. İşte detaylar...

Günay Güvenç, Gaziantep FK - Beşiktaş Maçı Başlamadan Sarı Kart Gördü!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gazintep FK, Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Maçın başına Günay Güvenç ile müsabakanın hakemi Atilla Karaoğlan arasında yaşananlar damga vurdu.

Hakem taytı çıkarmasını istedi

Futbolcular maça çıkmak için koridorda toplanırken karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan, Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç'i uyardı. Şortunun altına giydiği taytın farklı renkte olduğunu işaret eden hakem, tecrübeli file bekçisinden taytı çıkarmasını istedi.

Günay itiraz etti, sarı kart gördü

Günay Güvenç, Atilla Karaoğlan'ın bu uyarısını dikkate almadı ve itiraz etti. Karaoğlan, itiraz eden kaleciye sarı kartını gösterdi.

İlgini Çekebilir
Viviano duyurdu! Lazio'nun 10 numarası, Cimbom'a doğru...
Habere Git

2013'te Beşiktaş'a geldi

Almanya'da futbol hayatına başlayan Günay Güvenç, 2013 yılında Beşiktaş'ın kapısından girdi. Siyah-Beyazlılar'a 200 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Günay, Adanaspor ve Mersin İdman Yurdu gibi takımlara kiralandı. Başarılı file bekçisi 2016 yılında Göztepe'ye 75 bin Euro karşılığında imza attı.

Gaziantep'e transfer oldu, kaptanlığı aldı

Güney Güvenç, 2018 yılında bedelsiz olarak Gaziantep FK'ya transfer oldu. 4 senedir kulüpte forma giyen tecrübeli kaleci, Gaziantep FK'da kaptanlık pazıbandını koluna taktı.

300. maçına çıkacak

Günay Güvenç, profesyonel kariyerinde 300. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Beşiktaş karşısında 298. maçına çıkan tecrübeli futbolcu, şimdiye kadar 370 gol yedi. 85 karşılaşmada ise kalesini gole kapatmayı başardı.

İlgini Çekebilir
İtalyan gününe Akbaba damgası!
Habere Git

13 maçta kalesinde 19 gol gördü

Bu sezon 13 karşılaşmada Gaziantep FK kalesini koruyan Günay Güvenç, kalesinde 19 gol gördü. 31 yaşındaki kaleci, 2 maçta kalesini gole kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler