Başakşehir ve Adana Demirspor Maçı Sonrası Kavga Çıktı

Orhan Gülek
09.01.2023 - 19:16 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 19:54

Süper Lig'de üst sıralarda yer almak isteyen iki takımın mücadelesinde Başakşehir, Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonu ise saha karıştı. İşte detaylar

Başakşehir ve Adana Demirspor Maçı Sonrası Kavga Çıktı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 'in 18. haftasında oynanan Medipol Başakşehir, evinde Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti. 90 dakika sonrası ise saha karıştı.

Okaka çılgına döndü

Maç içerisinde Ndiaye ile Okaka tartıştı, karşılaşmanın ardından iki oyuncu arasında gerginlik yaşandı. Daha sonra ise Başakşehir'in İtalyan forveti Okaka, karşılaşma sonrası bir anda çılgına dönerken Adana Demirspor'da Samet Akaydın'a saldırmaya çalıştı. Takım arkadaşları tecrübeli forveti güçlükle tuttu.

İşte Başakşehir - Adana Demirspor maçındaki kavganın detayları

Karşılaşma sonrası İlk olarak Başakşehir forması giyen Okaka ve Adana Demirspor forması giyen Gökhan Töre ile Ndiaye arasında büyük gerginlik yaşandı.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak: ''Gökhan Töre'ye küfür etmiş''
Habere Git

Daha sonra ise Belhanda ile karşılaşmayı konuşan Okaka'ya önce Gökhan Töre soyunma odasına gitmesi için işarette bulundu. 

Ndiaye ile Okaka itişti

Ardından Adana Demirspor forması giyen Ndiaye de Okaka'yı ittirdi. Bu andan sonra takım arkadaşları Okaka'yı tutmakta zorlanırken ortalık bir anda karıştı.

Başakşehir - Adana Demirspor maçı golleri

Maçta Medipol Başakşehir'in golleri 52' Deniz Türüç (P) ve 62. dakikada Serdar Gürler'den geldi. Mavi Şimşekler'in tek sayısını ise 58' Samet Akaydın kaydetti.

İlgini Çekebilir
Boz Baykuş, Adana'nın üstünden uçtu!
Habere Git

Medipol Başakşehir zirveye yaklaştı

Bu sonuçla Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir, zirveye daha da yaklaştı ve yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. Adana Demirspor ise rakibi yakalama ve önüne geçme fırsatını değerlendiremedi.

Senin için hazırladığımız haberler