Victor Osimhen'den Kasımpaşa maçı sonrası sakatlık açıklaması

28.09.2024 - 21:31 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 21:36

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Maç sonu Victor Osimhen değerlendirmede bulundu.

Victor Osimhen'den Kasımpaşa maçı sonrası sakatlık açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray ile Kasımpaşa Süper Lig'in 7. haftasında kozlarını paylaştı. Karşılaşmada 3-0 öne geçen Galatasaray sahadan 3-3 eşitlikle ayrıldı. Kasımpaşa 3 farktan döndü.

Galatasaray'ın gollerini 20. ve 28. dakikalarda Victor Osimhen ile 34'te Mauro Icardi attı. Konuk ekip Kasımpaşa'nın golleri ise 44. dakikada Mamadou Fall, 83'te Haris Hajradinovic (p) ve 90+5'te Nuno da Costa'dan geldi.

Maç sonu Galatasaray'da Victor Osimhen değerlendirmelerde bulundu.

"Takım olarak beraberlikten dolayı mutsuzuz"

Osimhen: "Takım olarak mutsuzuz. Hak ettiğimiz bir 3 puan vardı. Fakat futbol böyle, bazen hak ettiğiniz şekilde oynayamıyorsunuz. İlk 2 golümden dolayı mutluyum. Fakat takım olarak beraberlikten dolayı mutsuzuz. Çok çalışıp bir sonraki maçı kazanmaya odaklanmalıyız. Kendi performansımdan memnunum ama önümüzdeki maçlara daha çok çalışıp hep beraber daha iyi işler çıkaracağız." dedi.

"Mauro ile aramız iyi"

Icardi ile ilişkilerine de değinen Osimhen, "Mauro ile aramız iyi. O bir lider, hepimizi koruyup kolluyor. Bana da abilik yapıyor. Herkes de görüyor bunu. Golleri birlikte kutluyoruz. Bugünkü sonuçtan mutsuzuz. Fakat elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız ve önümüzdeki maçlarda daha iyi işler çıkacağız. Dediğim gibi onunla oynamak gerçekten ayrıcalık." dedi.

"Oyuncuların performansının düşmesini istemiyordum"

Sakatlığı durumu hakkında da konuşan Osimhen, "Sakatlığım ciddi değil. Rahatsızlık hissettim. Hocaya söylemem gerektiğini düşündüm. Herhangi bir dakikada bir anda eksiltirsem takımı kötü olurdu. Oyuncuların performansının düşmesini istemiyordum. Bir an önce Mauro'ya ve hocaya söylemem gerektiğini düşündüm. O yüzden oyundan çıktım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler