Konyasporlu Eray Birniçan, Nuri Şahin ile arasında yaşananlara açıklık getirdi

10.05.2022 - 14:33 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 14:44

Konyaspor kalecisi Eray Birniçan, Antalyaspor'a 3-2 yenildikleri karşılaşma sonrasında ev sahibi takımın hocası Nuri Şahin ile yaşadıklarına açıklık getirerek, Şahin'in kendisini ittiğini söyledi.

Konyasporlu Eray Birniçan, Nuri Şahin ile arasında yaşananlara açıklık getirdi

Süper Lig'in 36. haftasında Antalyaspor sahasında Konyaspor'u 3-2 mağlup ederek yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı.

Karşılaşma sonrasında Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin büyük sevinç yaşarken, Konyaspor'un yedek kalecisi Eray Birniçan ile Şahin'in arasında yaşananlar dikkat çekmişti.

Şahin kolundan tutan Eray'dan zorlukla kurtuldu

Maç sonunda önce futbolcusu Luiz Adriano'ya sarılan Şahin, yanına gelen Konyaspor yedek kalecisi Eray Birniçan ile tokalaşarırken, yeşil beyazlı kalecinin kendisini kolundan tutarak kulağına bir şeyler söylemesinin ardından kolunu savurarak çekti. 

"Nuri Şahin beni itti"

Eray Birniçan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Nuri Şahin ile arasında yaşananlara açıklık getirdi. Birniçan açıklamasında, "Nuri Şahin’e kaleci Boffin’in topu oyuna geç sokarak ahlak dışı hareket yaptığını ve uyarması gerektiğini söyledim. Nuri Şahin beni itti." ifadelerini kullandı.

"Benden her şeyi bekle"

33 yaşındaki kaleci açıklamasının devamında, Şahin'in yanından ayrıldıktan sonra Antalyaspor kalecisi Ruud Boffin'in yanına gittiğini belirterek, "Boffin’e ‘senden bunu beklemezdim' dedim. O da 'benden her şeyi bekle’ dedi. Sinirden gülümsedim’ ifadelerini kullandı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler